Som en..

ny människa! Andra veckan i rad är jag åter igen borta  vid Rådhuset. För här finns nämligen stan bästa thaimassörer. Förstår inte hur en sån liten thaitjej kan ha så fruktansvärt starka nävar.. Som hon tar i.. Ibland undrar jag nästan om det inte gör mer skada än nytta. För det gör så himla ont på vissa ställen. Stel och spänd som man blir i mitt underbara jobb måste jag nästan gå på det här 1 gång i veckan. Men det är det värt.

Har dessutom hämtat ut mitt nya pass idag, så nu är man fit for fight för Barcelona. Party en hel vecka är precis vad jag behöver. Se och uppleva helt nya saker. Koppla av och bara vara.

Betalat hyran idag också.. Gråter varenda gång. Kändes som att man betala den för nån vecka sen bara, men så var det dags igen.. alltid lika kul.

Han kom igår med. Sken som solen så fort han såg mig. Liksom jag.

Annars fick jag tre skamliga förslag igår. Vad tror dom egentligen?! Börjar  banne mig lukta gubbsjuka.. Makes me sick.

Ska hem och umgås me Sandra som jag aldrig ser numera.

Trevlig helg!

God morgon Sverige

Vilken underbar sovmorgon gott folk. Har sovit ut, om inte lite för länge idag.

Hade en alldeles underbar eftermiddag igår. Christer min så kallade extra farsa här i Sthlm och jag tog och stila till oss och gick på Reisen Hotel. För er som inte vet så är det ett fem stjärnigt Hotel som ligger på Skeppsbron här i Stockholm. Åt en alldeles utmärkt matbit för si så där 265:-, och några glas rött för 95:- st. Man måste ju lyxa till det lite ibland. Sen vidare mot Magnus Ladulås som är en liten krog i Gamla Stan där vi tog en varsin Irish Coffee.. Eller jag tog iofs en Spanish Coffee. Lättade mitt hjärta som vanligt för Christer och han tyckte att jag skulle ta och söka jobb på ett lyx fartyg i USA.. Tanken har slagit mig många gånger.. Men är det verkligen rätt tid för det nu? Varför inte egentligen.. Den idén tåls att tänka på lite till..

Han som ser så otroligt mystisk ut kom in på mitt jobb igår.. som har sån blick att jag inte vet vart jag ska ta vägen när han kollar på mig.. som ser så dirty ut i sin rockiga stil, men som tänder mig något  så fruktansvärt.. Och han mina damer och herrar tyckte jag skulle kommma över till hans nya restaurang som han startat tillsammans med sina kollegor i Gamla Stan. Han skulle visa mig runt och bjuda mig på den första drinken. Vet inte var det är, men jag vill bara ha han. And I will.
Besviken.

Men jag visste att det skulle bli så här. Kände från första stund att det skulle gå åt pipsvängen.. Förstår inte vad det är för fel på folk.. Eller är det mig det är fel på?! Kanske. Orkar inte bry mig mer om jag ska va ärlig. Livet går vidare.

Träffa en väldigt skön snubbe på jobbet igår, med en gudomlig röst. Han gav mig sin skiva och jag har lyssnat på den nonstop hela dagen. Hip hop soul kille. Jag skulle kunna somna in till den rösten varje dag. Han ska snart släppa sin skiva så jag fick en exklusiv förhandslyssning.. haha. Heter det så?! Fick hans nummer så vi ska ses i veckan och hitta på nåt. Alltid lika kul att träffa nya människor.

Lunch med Bolinder väntar.. Och klockan är redan 15.19. Steg upp bara för nån timme sen. Skönt att ha dagarna såhär fria. Att kunna göra precis som man vill.. fika.. spana.. träna.. utan stress.

Må dra mig mot Gamla Stan ja.. Over and out.Klagomål

Över att jag inte uppdaterar min dagbok lika ofta som förr. Men det ska bli skärpning på det. Har varken haft tid eller lust på senare dar. Allt jag känner är en enda stor suck. Trött på att vara hemma i lägenheten, trött på att umgås, trött på att jobba, för trött för att träna.. Har strosat runt på Söder hela dagen för att bara få va ifred en sekund. Hitta mig själv och bara vara. Tänka på allt som aldrig hinns tänka på. Vet inte vad jag håller på med. Så förbannat trött på mig själv. Inte ens ett ligg fick mig på bättre humör. Har ingen energi alls och har totalt tappat gnistan. Köpte en bok på designtorget i veckan när jag också då vandra på Söder. "Lev livet - Det går inte i repris". Meningen med livet enligt gubbar och tanter. Skön läsning och det känns verkligen som att jag behöver en spark i baken från dom kloka och visa.

Annars har man fått vuxen poäng så det heter duga idag. Har spenderat ett X antal timmar på Handelsbanken Sergel med min privat rådgivare Karin, som gjorde allt hon kunde för att jag ska få några kronor över till pension, till min australien resa, till mina fonder och så ordna vi en olycksfallförsäkring också. Karin är bäst.


Igår drog Fia med mig till tvinspelningen av Extra Extra. Då jag aldrig sett detta program, så visste jag inte mer än att det var ett humorprogram med Måns Möller. Men Fia sa att det var grymt, så varför inte. Knata iväg till Kungstensgatan och ångra inte en sekund att jag följde me. Linda Rosing och Olinda Borggren stod i centrum. Linda var riktigt trist, och fatta nog inte att hon var med i ett humorprogram. Hon vart arg så fort dom kommentera nåt och ville nog mest bara göra reklam för sin kommande själv biografi, medans Olinda var riktigt skön och bjöd massor på sig själv. Det gillar jag. Undrar om blondiner har roligare?

Ledig idag så ikväll ska jag följa med Ida på information om att bli hudkonsult. Det vore nåt för mig. Älskar ju allt som har med skönhet att göra.

Ett glas rött vore inte fel. Ses.


Ut me det gamla, in me det nya!

Idag har Fia  my love haft storstädning deluxe. Dammat, skurat, slängt och allt va det innebär. Jag har alltid haft lite svårt för att slänga saker, men plötsligt ville också jag slänga allt. Byxor, tröjor, tidningar, smink.. allt åkte bort! Skönt så här i efterhand.

Snart ska jag ta en promenad genom stan. Gå till jobbet och äta en härlig sallad. Mitt nya hälsosamma liv har ju börjat nu igen, vilket innebär: inge friterat, ingen sås, inge bröd, ingen läsk, inge godis. Får se hur länge det håller. Men det är fan på allvar nu. Har inte tränat på en evighet nu, eftersom jag varit jätte förkyld. Trodde allavarligt att jag skulle dö på maskinen igår.. Men idag känns det mycket bättre.
 
Soo long


Dead woman walking

Precis så känner jag mig. ¨Ger så himla mycket på jobbet numera att jag blir helt apatisk i andra sammanhang. Var ledig igår och skulle ut me Natalia.. Men jag somna i soffan. Kul tjej. Antar att det är för att jag är förkyld också. Eller vi skyller på det.

Dags för frukost kanske?! Mot Sandys.

RSS 2.0