Triss

i fylla. För full för att ens yttra mig om saker och ting.

Sometimes

Its hard to be me. Behöver rensa både hjärna och hjärta.


Tobbe

Plötsligt när jag lyfter huvudet från min diskussion med Natalia så står han bara där. Lika avslappnad, manlig, orakad, trött och sliten men fortfarande så brännande het i mina ögon. Med ett leende på läpparna får han fram ett hej och min nollställda ansikte spricker till ett brett leende. I just denna stund blir jag lika osäker som han. Egentligen ville jag bara springa fram och krama han, men jag kunde inte röra mig en millimeter. Vi prata om allt möjligt innan han sen betäller en öl och sätter sig med sin kompis uteserveringen. Natalia fråga vem det  var och sa att det såg ut som att han ville äta upp mig. Även fast han satte sig ute kunde vi inte släppa blicken från varandra. Man liksom känner hur passionen ligger i luften, kan inte beskriva det riktigt..

Vaknade av att jag fick ett mess från just han. Vi ska ses nästa gång han är här. Jag längtar.

Forma kroppen med Fia

Knöt på mig mina röda sköna Nike och följde med Fia till Sats Zenit igår där jag inte satt min fot på en hel evighet. Väl där solade vi våra bleka nunor en kvart innan vi begav oss upp till själva gymmet. Fia, hade stor genomgång med mig gällande biceps och triceps. Jag som inte lyfter mer än sprit flaskor och a la carte tallrikar var mycket svagare än jag trodde, vilket också denna träningsvärk talar om för mig idag. Ont men skönt. Idag ska det brännas fett 1 timme. Go Pia go!

61682-11
Mina röda sköna NIKE


Underbar helg

Med fylla, gamla vänner, familj och sena  sommar nätter. Sånt som inte bör göras mer än 2 gånger per år för att det inte ska bli för uttjatat.

Är för övrigt back in town. Stockholm känns verkligen som hemma nu. Skönt att komma hit. Skönt att känna hur det pulserar omkring en. Liv och rörelse vart men än går. Samtidigt som det är skönt att känna tystnaden hemma i Sveg mellanvarven. Men det dröjer nog länge innan dess.

Som vanligt är jag förvirrad. Hur blir min höst egentligen? Australien? Barcelona? Eller blir det ännu en höst i Stockholm? Eller ska jag rent av maila Malin och dra till Dubai? Eller kanske Mike i New York? Varför inte egentligen.. Kan inte vänta mer på att få nån med mig, för det känns mest som att det är mycket snack och liten verkstad som så mycket annat.. Men det ska vi inte gå in på här.

Ovanlig och oväntad bra start på morgonen. Vi får se hur det utvecklas. Men. Jag vill äta upp dig nu.


Jag mår..

..precis som jag förtjänar idag. Är huvudet dumt får kroppen lida.


Tog mig friheten

Och tog ledig tre dagar. Åkte bussen upp till Sveg med pappa och Christer igår. Trodde det skulle bli äckligt svettigt varmt, men icke. Satt snarare och frös i 7 h. Jäkla krut i den ACn. Väl hemma svira man bara om och sen var det fest hemma hos Thomas. Träffa Annie som jag inte sett sen räkbåten juli 05 och Jeanette som gått och förlovat sig. Här hänger man verkligen inte med. Vi dela en flaska rosé, drack lite drinkar och snacka skit. Begav oss sen till det stora festival området. Träffa massa roliga, underbara människor. Och ikväll händer det hemma hos Högströms. Ännu en fylla mao. Gött.

En helt vanlig dag på jobbet

jobb 1
Fin utsikt

jobb 2
Hästar lunkandes förbi

jobb 3
Mera hästar

Så mycket har jag haft för mig på jobbet idag. Inte varit stressigt direkt så jag har pysslat lite med allt möjligt. Serverat några här och där, läst både DN, Aftobladet och Nöjesguiden. Snackat med en aussie kille som hängt hela dagen i min bar, snackat lite vett me Sofi, träffat Tobbes bror Adam, träffat pappa och Christer, träffat en Svegare som jag haft i matte i lågstadiet, var det Jens han hette?! Ätit god mat i lugn och ro. Känns som rena barnleken att jobba lunch.

Trodde jag skulle få finbesök ikväll, men icke. Men jag är inte förvånad. Hade varit förvånad om han varit här nu. Förstår bara inte vad det sitter i. Vill du inte så säg. Blir varken ledsen, sur eller arg. Skulle bara uppskatta lite uppriktigthet. Allt jag vill är att mysa och bitas lite.. =)

Imorgon väntas after work på Stureplan. Jag ska ut med Danne en nyfunnen vän. Ser verkligen fram emot det. Men jag som inte druckit nu på ett tag lär bli full efter ett glas rött. Väldigt farligt med andra ord.

Om man skulle ta och krypa ner kanske så man är pigg och fräsch imorgon.. aaa bra idé där.

Sov sött alla


Yesterday

Kan man skylla på en dålig hårdag? Kanske. Hade världens off dag igår. Vet inte vad det var med mig. Skulle egentligen ut på kvällen för att möta upp mina kollegor. Men fuck off. Orkade liksom inte med dom. Ibland så vill man bara vara för sig själv. Så det så.


Efter en pizza på Söder...

tripp, trapp, trull
              Tessan                                  Jag                                     Steffie


Pia goes zebra

Jaha, då sitter man här en lördag natt alldeles för sig själv med sina egna tankar. Håller på rensa i både huvudet och i mobilen. Varför sparar man på massa nummer till folk som man ändå inte ringer? Om jag inte har ringt dom hittills så kommer jag förmodligen inte ringa dom heller, så bort bort bort.

Var på bio igår med Steffie och Fia. "Just my luck" med Miss Lohan. Inget att hurra för, men den var helt okej att fördriva lite av sin tid på. Gullig tjejfilm. Thats it.

Har spenderat kvällen med pappa och hans vänner här i Sthlm. Måste nog säga att jag har den grymmaste farsan i stan. Skönt att se att han lever och mår bra. Men lite väl rund om magen har han nog blivit. Tur att man inte bor hemma för då hade väl också jag sett ut som en köttbulle. Mamma kan det här med mat hon. Världens bästa. Vattnas i munnen bara jag tänker på det..

Efter  min infektion förra veckan har jag lagt om mitt liv lite. Tar det lite lugnare nu, lite softare. Har börjat jobba dagar och det får mig att känna mig som en helt ny människa. Kan inte beskriva hur skönt det är. Nytt jobb på G också. Ska bara översätta mitt CV till eng så är det näst intill klart. Men jag ska inte säga för mycket.. Hur som helst ska jag inte va kvar här i höst och vinter, om det blir som jag vill..

Svårt att få till det här med mys.. Förstår bara inte hur svårt det ska va.


zebra
Jag i min zebra klänning

RSS 2.0