Pia goes zebra

Jaha, då sitter man här en lördag natt alldeles för sig själv med sina egna tankar. Håller på rensa i både huvudet och i mobilen. Varför sparar man på massa nummer till folk som man ändå inte ringer? Om jag inte har ringt dom hittills så kommer jag förmodligen inte ringa dom heller, så bort bort bort.

Var på bio igår med Steffie och Fia. "Just my luck" med Miss Lohan. Inget att hurra för, men den var helt okej att fördriva lite av sin tid på. Gullig tjejfilm. Thats it.

Har spenderat kvällen med pappa och hans vänner här i Sthlm. Måste nog säga att jag har den grymmaste farsan i stan. Skönt att se att han lever och mår bra. Men lite väl rund om magen har han nog blivit. Tur att man inte bor hemma för då hade väl också jag sett ut som en köttbulle. Mamma kan det här med mat hon. Världens bästa. Vattnas i munnen bara jag tänker på det..

Efter  min infektion förra veckan har jag lagt om mitt liv lite. Tar det lite lugnare nu, lite softare. Har börjat jobba dagar och det får mig att känna mig som en helt ny människa. Kan inte beskriva hur skönt det är. Nytt jobb på G också. Ska bara översätta mitt CV till eng så är det näst intill klart. Men jag ska inte säga för mycket.. Hur som helst ska jag inte va kvar här i höst och vinter, om det blir som jag vill..

Svårt att få till det här med mys.. Förstår bara inte hur svårt det ska va.


zebra
Jag i min zebra klänning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0