Inte sur. Inte ledsen. Utan arg.

Fuck. Att jag aldrig någonsin lär mig. Visste att det skulle bli såhär förr eller senare. Först verkar allt gå som en dans på rosor, och sen slås allt i tusen bitar. Trodde jag kommit över det för längesen, men tydligen inte. Thomas du hade rätt från första stund.. Fan ta dig.

Ta dig i kragen Pia, du är fan så mycket bättre värd än det här.Det är på gång..

Jag håller på att gå in i väggen. Utan att gå in i den om ni förstår vad jag menar. Har hänt en gång förr, och nu känns det i hela kroppen att det är på gång igen. Jag orkar inte med det en gång till. Känns som att jag ger så mycket på jobbet just nu, så när jag väl är ledig blir jag helt apatisk.

Dags för semester Pia.


Jag måste va dum

Plötsligt har jag insett hur det egentligen är. Var väl lika bra att se sanningen i vitögat innan jag faller ännu mer. Hur tänkte jag egentligen?

Och hur tänkte jag egentligen för några månader sen. Det som kändes så rätt då, känns plötsligt så himla fel nu. Tiderna förändras. Jag förändras.Dont gonna go

Nej, seriöst. Det hade varit grymt kul att åka på hennes konsert i Paris. Men jag är inget större fan, och med tanke på att jag ska till Barcelona i maj, och till Australien i höst så finns inte mkt pengar över. Jo, okej.. Jag har väl lite sparat, men det ska jag bara inte röra. Så, om det är nån som känner sig manad att åka så hör av er till mig. I´ve got the tickets. Är redan på måndag så sno på.

Jag ska istället köpa mig en skumpa på Stureplan i helgen.

Grymmast i stan

Oh yes, thats me! Va inne och surfade på Planet 3 igår kväll, då jag såg en tävling om Pink. Man skulle svara på vad hennes nya skiva heter och varför just jag skulle få åka till Paris. Och jag vet inte vad jag skrev, men.. Jag vann! Snacka om flyt! Är det inte det ena så är det d andra just nu! Så på söndag lyfter jag och Fia mot Paris, och på måndagen ska vi få se en konsert me Pink. Hon är lätt den coolaste bruden som finns. Verkligen avgudar hennes grymt vältränade kropp.. Och hennes musik är helt okej. Är väl inget större fan, men va fan.. har man vunnit så har man!


Var och köpte Aerobics skons Rolls Royce igår. Helt underbar. Mitt bästa köp på länge. Nu vill man inget hellre än att gå och träna hela tiden. Ska nog ner på Zenit nu och köra lite på Cross maskinen.
Fucking Sunday

Redan. Hade stora planer för denna dag. Men vad hände? 

Började dagen i vanlig ordning på Sandys. Satt där säkert tre timmar me Fia och bara softa. Skulle sen bege oss ut på Östermalm och promenera när jag kom på den briljanta idén om att sätta oss på Fridays och dricka vin. Fia lät inte lika på, men väl där slank det ner lika lätt som en latte. Två glas på mycket tom mage, så var man nästan berusad. Livet kändes plötsligt härligt, två glas om dagen och jag skulle må som en prinsessa. Å andra sidan skulle man nog behöva påfyllning varannan timme. Lite thaimat på det om jag var complete. Jag som skulle köpa nya skor idag, och framförallt träna. Åt pipsvängen med det. Men, det är en dag imorgon också. Blir så less på mig själv när jag skjuter upp det bara.. men men.

Sitter nu med min rådgivare Thomas. Han är ärlig och rak och ger svar på hur ni killar fungerar. Alla skulle behöva en sån som han.

Jag vill verkligen dra nu.. Men det är bara 5-6 mån kvar. Och Miss Maria kommer om 3 veckor.

Babe, I miss U.

Han på andra sidan..

ringde mig igår. Väldigt oväntat. Men jag har verkligen saknat våra samtal. Vi kan prata om allt och inget och det känns så himla bra. Han är världens bästa på alla sätt och vis, och allt känns så ärligt mellan oss också. Inga konstigheter. Och han vet allt.. Verkligen allt om mig.

Back in business för övrigt. Jag och Patrik hora bra duktigt i baren igår och drog in ovanligt mkt. Konstigt me tanke på att det är helgen innan löning, men.. Det måste ha varit våran grymma service som gjorde det. Känner mig allt säkrare och säkrare i baren och det går allt snabbare för varje kväll. Im the bartender queen!

Har inte tränat på hela veckan så imorrn blir det till att piska sig till gymmet. Ska köpa nya tränings skor så jag kommer som att sväva på moln dit. Och nu, nu ska det börjas på allvar. Igen.

Nej, nu ska jag gå till grekerna och äta lite. En Bifteki kanske?!Då var det dags att ta av sig mössan..

 

Och flyga tillbaka till verkligehten igen och börja jobba. Ingen är gladare än jag. Less på att  vara ledig nu. Okej, det är skönt några dagar. Men sen börjar det nästan krypa i min kropp. Ska köra hårt nu igen några veckor.. Vet att det inte är bra.. Men det ger klirr i kassan om jag säger så. Frågan är om det är värt det..

Ses i Sthlm!

När man mist anar det..

Det är då dom hör av sig.

Gött

Så var man rik igen. För ett litet tag iaf innan alla begär kommer när man åter är tillbaka i Stockholm igen. Sååå mycket jag vill ha. Vet att jag inte borde handla ett skit. Men jag kan bara inte hålla igen mer nu. Har spanat in ett par stuprör, ett par ankelboots, en trenchcoat, och Guccis underbara solglasögon känns helt rätt för att lyfta hela outfiten. Sen vet ni som känner mig hur torsk jag också är på Diors makeup och Juicy tubes från Lancôme. Åh.. Ge mig några miljoner för att stilla mina begär tack.


En dag i Sveg

Sov bort halva dagen och vakna av att pappa fråga om man levde. Antar att jag sovit  igen allt jag missat den senaste tiden. Sover sjukt dåligt och mina matvanor ska vi inte heller tala om. Äter ju knappt. Sover dåligt, äter dåligt och jobbar alldeles för mycket. Väldigt hälsosamt ha?! Eller inte.. Vet inte vad jag ska göra åt det. Har liksom kommit i en ond cirkel. Och på det tränar jag en hel del också. Bra Pia bra.. Snart är väl också du ett anorexia fall som går in i väggen. Det skulle va just snyggt..

Nyvaken rulla man sen ut på Sveg och mötte upp Cecilia och Thomas på Nya Kondis. Satt nån timme och snacka skit som bara vi kan och drack latte och myste ihop. Synd att man inte har dom lite närmare. Cecilia är uppe i Umeå annars och där blir hon i 3 hela år till. Och Thomas vet man aldrig vart man har. Sen vidare mot bibblan där jag låna en film för tio spänn.. kan det bli billigare?! Jag tror inte det! Frågan är om det är nåt att se, vilket jag inte tror.. Va bara tvungen att hyra eftersom det var så billigt. Kollade sen in Thomas nya lya och såg hans oskludsfulla sovrum.. Haha! Allt i vitt, med vaniljdoftljus vid sängen. Snacka om Mr.Romantic. Men sen spegla speglarna som är uppsatta alldeles vid sängkanten om att han egentligen är Mr.Porno. Dirty U Thompa.. :P

Åkte sen upp till backen och såg min lillasyster stå på ett par slalom skidor för första gången. Snacka om att man inte hänger me i hennes liv för 5 öre. Jag har nog missat 5-6 år av hennes liv i och med att jag inte bott hemma. Lite synd faktiskt.. Kan ångra att jag inte varit med mer.. Men hade jag gått gymnasiet i Sveg hade jag nog inte varit människa vid det här laget. Tråkigt men sant.

Mot soffan..Pluta mera om du kan!

Fish look a like


Here we go..

Ja, det var väl på tiden att jag skaffade mig en blogg som alla. Sjukt skönt att kunna skriva av sig ibland och lätta lite på trycket.. Vilket brukar bli rätt ofta. Har blivit lite som en terapi på senare tid. Skrev av mig var och varannan dag på en annan sida förr.. Men det kändes plötsligt för barnsligt och nu har jag suttit och knåpat me den här ett tag. Tyvärr är man ju inte världens it-haj, men.. Efter ett tag så!

Igår kändes det som att jag hade bly i skorna på jobbet. Ville bara lägga mig ner på golvet och dö. Helt slut. Bartender livet är hårt minst sagt. Ser ju jäkligt nice ut att stå där bakom baren. Men sannigen är den att du måste va vaken hela tiden. Eftersom vi inte har vakter sön-tors måste man hela tiden kolla leg, kolla så att det inte är nån psykopat man serverar (vilket man oftast märker efteråt) Har dom senaste veckorna fått funderingar på om dom lagt ner nåt psyk hem i närheten.. har kryllat av dårar i baren.

Men jag ska inte klaga. Det sköna med att jobba i baren är alla dom underbara människorna man träffar. Hade tre sköna amerikanare i baren igår. Dom kom från Miami, South Beach. Kan inte säga annat än att jag såld. Ge mig en amerikan tack. Dom berätta om det galna fest livet i Miami, heta stränder och grymma klubbar. Ena snubben sa att det  var lätt att få jobb om du sa att du var svenne och att grymma bartenders blir miljonärer där. Inte lönemässigt direkt, men dricksmässigt. Frågade om jag behövde en blondering för att folk skulle tro att jag var svensk, men dom sa att det skulle nog gå bra ändå:) Och när vi sen kom in på miljonärer och kändisar som slashasen Colin Farell som brukar hänga där så dök ännu ett måste upp i mitt huvud. Jag måste dit. Snacka om gold digger, men förstå vilken upplevlese. Typiskt nog har jag redan 3 måsten i mitt huvud för år 2006. Barcelona, Thailand och Australien. Men. Allt går. Om man vill. Får bli projektet efter Australien.

För övrigt är man hemma i Las Svegas. Tog flyget hit i morse och ska inte göra annat än att ligga på sofflocket i 4 dagar. Ska träffa min rådgivare Thomas och sen ska tydligen Lillengan lura på mig ett par pjäxor.. Vi får se hur det blir me det.

Well, lite sömn på det här så..


RSS 2.0