En dag i Sveg

Sov bort halva dagen och vakna av att pappa fråga om man levde. Antar att jag sovit  igen allt jag missat den senaste tiden. Sover sjukt dåligt och mina matvanor ska vi inte heller tala om. Äter ju knappt. Sover dåligt, äter dåligt och jobbar alldeles för mycket. Väldigt hälsosamt ha?! Eller inte.. Vet inte vad jag ska göra åt det. Har liksom kommit i en ond cirkel. Och på det tränar jag en hel del också. Bra Pia bra.. Snart är väl också du ett anorexia fall som går in i väggen. Det skulle va just snyggt..

Nyvaken rulla man sen ut på Sveg och mötte upp Cecilia och Thomas på Nya Kondis. Satt nån timme och snacka skit som bara vi kan och drack latte och myste ihop. Synd att man inte har dom lite närmare. Cecilia är uppe i Umeå annars och där blir hon i 3 hela år till. Och Thomas vet man aldrig vart man har. Sen vidare mot bibblan där jag låna en film för tio spänn.. kan det bli billigare?! Jag tror inte det! Frågan är om det är nåt att se, vilket jag inte tror.. Va bara tvungen att hyra eftersom det var så billigt. Kollade sen in Thomas nya lya och såg hans oskludsfulla sovrum.. Haha! Allt i vitt, med vaniljdoftljus vid sängen. Snacka om Mr.Romantic. Men sen spegla speglarna som är uppsatta alldeles vid sängkanten om att han egentligen är Mr.Porno. Dirty U Thompa.. :P

Åkte sen upp till backen och såg min lillasyster stå på ett par slalom skidor för första gången. Snacka om att man inte hänger me i hennes liv för 5 öre. Jag har nog missat 5-6 år av hennes liv i och med att jag inte bott hemma. Lite synd faktiskt.. Kan ångra att jag inte varit med mer.. Men hade jag gått gymnasiet i Sveg hade jag nog inte varit människa vid det här laget. Tråkigt men sant.

Mot soffan..Kommentarer
Postat av: Myrra

låter bra det där Pia sngg Blogg..
Det verkar va det som är heta grejen.. själv skriver man än på A4 ark lr på sten block ;)
Klart som fan jag ska ge dig råd..
Mitt nya motto är "Allt har sin tid"

Hörs gumman

2006-03-14 @ 22:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0