Det gick fort...

Det gick fort..
äntligen fredag!
Och ikväll ska klackarna slås hårt i taket.

Jag och Piotr ska ut och svira på White Room ikväll. Jag har hittat en leopard klänning på stan som var sjukt snygg på mig, och det enda som fattas nu är skor, panik. Har ringt Steffie och bett henne rota igenom sin sko låda i jakt på ett par snygga pumps. Om inte annat får jag dra en repa på stan nu och kolla om jag hittar ett par egna. Blir nog det senare alternativet. Han ska tydligen ha kavaj på sig, mums.


Sweetpie

Felicia
Faster Pia ska lära Felicia allt hon kan, va så säker.


Trött och seg

Jag och Fia klev upp kl. 03 i natt för att ringa den Australienska regeringen och fråga om om vårat working holiday visa var okej. Fia har nämligen fått ett viktigt mail med ett personligt nummer som är kopplat till detta visa, vilket uteblev för min del. Men det visa sig att jag hade glömt  fylla i min mail, så dom hade skickat det per post till mig. Och det lär ju ta sitt lilla tag. Men som tur va skicka han en kopia till min mail.. Men va jag ser så har det inte kommit än.. skumt.

Svider i mina ögon av trötthet. Kunde inte somna om när jag låg och tänkte på alla sjuka och roliga saker man kommer vara med om. Fattar inte att det är sant. Kommer nog inte fatta förrän jag sitter på planet och är på väg på riktigt.

Synd att man träffat en helt underbar person precis nu när man ska dra.Things 2 Do This Week

  • Fixa kredit kort - done
  • Boka biljetten till Australien
  • Reseförsäkring
  • Ny bikini
  • Trimma kroppen
  • Färga håret
  • Säga upp mig
  • Festa med Piotr


Var på Handelsbanken igår och bad om att få ett kredit kort. Han sa... "Nämen, ser ju att du är en helylle kund här hos oss. Internetbanken, telefonbanken, 2 kontokort, olika fonder och pensionsparande. Klart du får ett kreditkort! "  Svårare än så var det inte. Lucky me.

Dagens uppgift: Hitta nåt att ha på mig till festen på White Room på fredag. What to wear?!Nu kör vi

Jag hade en helt underbart trevlig kväll igår med min vän Piotr. Vi drog en barrunda på Stureplan och hann med både Utecompaniet, Soap Bar och East.

Jag och Piotr
Vi på Utecompaniet


Fullt ös medvetslös

I vanlig ordning öppnade jag min bar igår förberedd på en lång och skön kväll med inte all för mkt att göra, med tanke på det datumet som var. När baren väl var färdig roddad satte jag mig på min barstol och skrev ner lite måsten för min långa resa, och där trodde jag att jag skulle få sitta restan av kvällen. Men ack så fel. Plötsligt sa det bara pang och jag har aldrig blivit så knullad i baren som då. Skönt. Plötsligt kom en kille fram och han ville köpa alla öl jag hade i kyla, vilket var si så där 50 st. Va bara att leta rätt på kapsylöppnaren och börja öppna. Galet.

2 dagars..

...ledighet ger bara mersmak. Och förhoppningsvis ligger jag på Bondi Beach om 1,5 månad.

BondiSo fucking off

Ja visst! I hela 2 dagar. Dagen ska spenderas hos EJ där hårtopparna ska ryka, och eventuellt en ny färg läggas in i mitt hår för lite glans och ny stimulans. Mot Debenhamns för att gå loss på deras underklädsavdelning. Stort behov av nya BH:ar då min hylla förtjänar ett lyft. Sen har jag kollat in en höstjacka också.. Hoppas för all del att den är kvar. Kanske hinner med en fika därimellan med en gammal kollega från Arlanda. Och ikväll ska jag följa med Ida min privata hudterapeut till Sickla för att kolla in nya produkter, liksom nya trender i klädväg och make-up. Det ska bli riktigt kul. Sägs att dom ska bjuda på färsk frukt och vin också. Mmm! Och pricken över i:et vore om det kom med lite mys i bilden ikväll också.. 

Jag vill dö

Hur kan jag utsätta mig själv och min kropp för det här? Jag har närmare bestämt jobbat in nästan en hel arbetsvecka på en helg. Vansinnigt, sjukt och förnedrande. Känner mig så fruktansvärt trött, sliten och grå. Pengar vad är det? Ingenting. Aldrig mer.

Grisar

Det är vad alla ni i min bar är. Tack för att jag fick stanna kvar och städa enda till klockan 04.30 för att ni grisat ner. Tack.

Feber?!

Åter igen är mina halsmandlar stora som fotbollar, näsan täppt, ögonen svullna och rinnande. Vad är det frågan om? Var mindre än en månad sen jag  åt antibiotika, och som det känns nu så är det snart dags för ännu en kur. Vill inte. Blir det så har jag ätit det 10 dagar per månad nu, och det här skulle allltså bli det tredje månaden i rad. Tanken på att svälja alla dessa piller åter igen får mig spy sjuk. Kan det vara stressrelaterat tror ni?! Jag börjar nästan tro det.

Look like a celebrity?!Men vem är Sammi Cheng??! Tydligen en popartist i Kina, haha.

Mitt i naturen

natur
Utsikt över vattnet

natur 2
Båtar kommer och går hela tiden

Är det inte vackert?! Alvik har en fantastisk natur. Skönt att bo lite i det gröna faktiskt. Tog på mig mina sköna Nike och tog en morgon promenad i det vackra vädret. Är det inte underbart så säg?!


Hipp Hipp Hurra

Hipp Hipp Hurra

Min lillebror blir 18 år idag!


What a week

Känner mig helt överkörd denna söndag. Veckan har varit hektisk och jag har hunnit med både ett och annat

Veckan inleddes med att Gröna Lunds personal hade sin avslutnings fest hos oss. Det var Wild Wild West tema och jag hade horor, kaktusar, sheriffer och cowboys i hela baren. Dom var säkert 3-400 pers, men rätt tankad redan när dom kom så det blev inte direkt svettigt i baren. Vilket iofs var tur eftersom jag endast hade Zamand till hjälp, och hans breda ass är inte mycket till hjälp om jag säger så. Hade dessutom ögongodis i dörren hela kvällen då min gamla heta vakt var back on track. Vi kramades och han berätta att han gått tillbaka till sin flickvän nu som han har barn med. Väldigt bra tycker jag. Har man barn så måste man väl ändå kämpa lite. Han är snart utbildad massageterapeut, och det är nästan så att man vill slå en singnal och be han komma och massera lite. Men enligt han var massage ute nu. Nu ska man tydligen trycka på rätt punkter bara för att det ska ge effekt. Gick hem med en sheriff stjärna på brösten och en fet pickadoll på fickan.


Med endast 2 timmars sömn hoppa jag på helt fel tåg till Linköping. Jag skulle åka med X 2000 till Linköping för att hälsa på Rickard. Men med ögonen hängandes nere vid knäna hoppa jag på ett Regional tåg som gick 20 min tidigare, men dessvärre tog 20 min längre. Illa. Med påsar under ögonen kommer jag fram och Rickard ordna en lovely frukost. Han är snäll han. För snäll tror jag. Synd att det är en bit emellan. När vi ses känns det lite stressat liksom, eller jag känner mig stressad. Vet inte va det är. Biten emellan gör att det är svårt att hitta tid. Lika svårt som att få tid i tvättstugan som han uttryckte sig. Och när man väl ses så ska man hinna snacka och lära känna varandra också. Men trött som jag var så sov man ju bort halva dagen där borta och det blev inte alls mycket snack, och sen var det dags att åka hem helt plötsligt. Synd. För han är en bra kille. Världens bästa har jag dessutom hört rykten om. Och jag tror dom som sagt det också.
 

Sen på tåget till Sthlm igen för att åter ställa sig och jobba igen. Märks att det är höst nu. Knappt en turist kvar. Men trots dom vindarna som kommit denna vecka har mina gäster trotsat det och virrat in sig i 2 filtar var minst och bar myst på uteserveringen. Och när jag springer där i ute blåsten i kofta och mössa typ så ser jag plötsligt en solstråle. Tobbe. Han gör mig alldeles varm och totalt knäsvag. Fortfarande. Måste vara mer än ett år sen vi sågs för första gången nu. Han berätta att han åter igen skulle till Norge och säsonga och sa att det här var absolut sista gången han skulle dit. Vilket han också sa förra året. Han satt på mitt jobb och drack några öl med hans polare, och snäll som man är bjöd man också på jordnötter. Var det för att få ett plus i kanten av hans polare?! Jag vet inte. Sa att jag sluta 23.00 och vem var inte där prick 23 om inte han?! Satte mig vid hans bord och han tog plötsligt tag i min hand. Och det kändes så himla naturligt. Vi gick på Medusa och vi satt tätt omslingrandes hela kvällen. Han sa att han inte kunde sluta le när han är med mig. Att jag var den vackraste han visste. Hade det varit än annan kille skulle jag knappt lyssnat. Men jag vet att det han säger är äkta, och det gör mig gladast i världen. Vi hade jätte trevligt och drog sen vidare till Stureplan för att sen hamna hemma oss hans polare med ett glas rosa champagne i handen. Vad som händer nu vet jag inte. Det enda jag vet är att jag vill träffa han snarast!


Sen ringde plötsligt telefonen i fredags med "Johan Australien" på displayen. Whaaaaaat tänkte ja och blev helt förvirrad, är han hemma i Sverige?! Brukar aldrig stå hans namn när han ringer. Helt chockad svara jag och det visar sig att han forfarande är kvar i Australien. Så klart. Hoppet fanns ju där iaf. Jag är glad att jag hittat en som han. Han är bäst.


Sen har Alviks natur utforskats med Fia. Helt underbart här med vatten och klippor överallt. Mitt i våran power walk igår la vi oss på en klippa och bara snacka och njöt av solens varma strålar. Snacka om vad som kommer hända efter denna Alvik period, som snart är över. Som det ser ut nu så drar vi. Om inte annats så drar jag själv. Jag måste det. Det kryper i hela kroppen på mig. Måste resa nu nu nu. Se nåt annat och känna att man lever. Få inspireras och se en helt annan kultur. Lära sig ett nytt språk och bara va för att sen ta tag i skolan igen och bli seriös.


Jag och Fia har även kollat upp den lokala pizzerian i Alvik. Vedungsbakad säger väl allt?! Mmmm som i mumma.


Med grymt sköna stålar på fickan igår efter jobbet är jag nöjd med denna vecka. Hoppas nästa blir lika bra.

Pia in red
Me in red

Yeaaaaah

Min dator är tillbaka!

Back to basic

Trodde att jag vid den här tiden på året skulle vara halvvägs till Australien nu.. Men icke. Här sitter man kvar i samma gamla Stockholm och trampar fortfarande kvar på samma gamla jobb i samma Gamla Stan. Tragiskt. Dock har man ju förflyttat sin lilla bostad ett par stationer utanför men någon större skillnad är det inte. Tur att vi bara har lägenheten i 2 månader. Planerna är många. Och planerna måste sättas till verk. Jag vill inte trampa här mer. Jag vill se världen.


RSS 2.0