En fråga

Kan ni killar ha pms? Det vill säga vara extremt sur som en surpitt och kort i tonen, för att sen i nästa sekund bli världens sötaste, för att sen bli en surpitt igen? Jag bara undrar.

Idag är det äntligen fredag. Eller äntligen ska jag nog inte säga. I princip så är detta sista dagen på min lilla ledighet för imorgon ska jag åter igen stå bakom den svettiga baren. Flyget från Las Svegas går om några timmar mot Arlanda. Väl på Arlanda är det Arlanda Express som gäller eller möjligtvis en snabb taxi hem för en dusch och ett klädombyte som får en att både smaka och lukta hallontårta på en och samma gång. Sen står kvällen redo för mig och mina två donnor. Från Söder till Stureplan. Trevlig helg!

Mat

I över en veckas tid kan mina matvanor jämföras med en häst. Från att enbart ha ätit max 2 gånger om dagen, har jag nu tryckt i mig allt onyttigt du kan tänka dig flera gånger om dagen. Förra veckan fick jag dille på Green Curry Chicken och åt det därefter 4 dagar i rad. Så gott är det verkligen inte så att man äter det 4 dagar i rad. På jobbet undrar kocken om jag är gravid då jag beställt pommes med bea ett x antal gånger till middag. Jag som aldrig annars äter pommes bara så där och absolut inte bea då det ger mig ett magknip som får mig att gå av på mitten. Får nog ta och skärpa till mig lite innan jag ser ut som en köttbulle. Men jag förstår inte vart detta sug kommer ifrån.. ?


image98

Sol-Britt

Vart är mina platå skor? Jag läste en liten notis om platåskor och kom och tänka på mina galet snygga, höga, bruna, sommriga läder platås som knappt är använda. Jag har vänt upp och ner på halva huset, men finner dom inte någonstans. Jag har sett dom vid varje tillfälle jag varit hemma, men nu står dom inte på sin plats. Det knepiga är att varken mamma eller pappa vet vilka skor jag menar. Är det vid sådana här tillfällen man ska ringa Sol-Britt?


I´m home

Jag är hemma i Sveg och det är exakt så som jag har förväntat mig att det skulle vara. Mamma lagar lika god om inte godare mat, pappa och jag utbyter våra fixideér var och varannan minut, Jonas och jag tävlar om vem som varit största shoppingfreaket på sistonde, och Moa är Allan Ballan. Som vanligt mao. Lugnt, skönt och harmoniskt.

Veckan som gick

Veckan har varit hektisk på alla sätt och vis. Jag som annars mest brukar sova mig igenom dagarna, har verkligen hunnit med allt denna vecka. Vågar man ens berätta? Jag hade en helt galen utgång med mina kollegor. Kvällen som skulle bli lugn resulterade att man vaknade upp dagen efter,  tokbakis och vilse på Söder med en blond manlig bartender från någon Stureplans klubb runt halsen. Jag har knäppt kort på East´s alla väggar. Jag har klippt topparna hos Lina & Dori och fick även svar av Lina om italienare är så välutrustade som ryktet talar och vad Dori gör i sin trädgård. Jag har träffat Tobbe my old love and neighbour och hans två tyska vänner. Jag har gett mitt nummer till kocken som tappat 10 kg, som även blivit så het att det gör ont i mina ögon, och dessutom redan hunnit gått på en date med honom och konstaterat att han är en man. En riktig man. Jag har köpt ännu ett nummer av Cosmopolitan utan att ha öppnat tidningen. När jag sen kollar på byrålådan och ser högen av alla Elle och Cosmos jag köpt i sommar utan att ens ha öppnat, har jag kommit fram till att jag just bara är beroende av att köpa alla dessa damtidningar utan att bry mig så mkt om själva innehållet. Jag har kramats med Piotr som jag inte sett på hela sommaren och bestämt en reunion fest med han och alla våra vänner på fredag. Jag fick oväntat besök utan att ha Gevalia hemma, men det gick bra med en soffa åt mitt fyllo Amma som jag inte sett på säkert 2 år. Jag träffade Syster Ågren som var här med sin man på tatueringsmässan och beundrade hennes nya konst på armen och skvallrade om det ni inte visste att jag visste. Jag har piskat min nya Jr i baren och bett han jobba snabbare. Jag har träffat söta Hanna och sett hennes och Nathlias underbara bilder från Dubrovnik. Jag har samtalat med Mikas modelagentur. Jag har träffat min gamla hora Natte och hängt över hennes bar och druckit alldeles för billiga drinkar. Jag har tagit på ett par nypumpade bröst i cup size g, a la 25 000 st, vilket kändes väldigt väldigt weirdo. Skinn från halva magen måste ha rykt med till dessa lökar..

Oh gooosh.

Listan kan nog bli hur lång som helst.


Märkligt begär

Klippte av mig mina näst intill 3,5 cm långa gelenaglar och målade dom mörklila. Jag fick som från klar himmel ett plötsligt begär att ha korta mörklackade naglar igen. Känns väldigt märkligt att snudda mina fingertoppar på saker och ting nu. Det är som att man är pånyttfödd. Fast då i fingertopparna.


For fuck sake

Vissa skaffar barn, andra förlovar sig, vissa har flyttat ihop och vissa andra har till och med skaffat en byracka som lever i 15 år. For fuck saaaake, lugna ner er! Jag hinner inte med i erat tempo. Allt jag hinner är att jobba och festa som om det vore sista dagen jag levde. Och det räcker för mig här och nu. Men erat tempo får mig att känna mig som faster Ulla som kommer sitta själv på alla parmiddagar och berätta och sina senaste inköp från Gucci (för att hon inte har något vettigare att lägga pengarna på) och sina 3 katter Mina, Fina och Bröst som hon behandlar som sina 3 små barn. Faster Ulla kommer vara den som har rest världen över och har en karl i varje land. Och tja.. varför inte.

East

image95


Jag fullkommligt älskar deras väggar.

image96image97

Dagens mening tillägnad mig

"Snälla, sluta bli så psyko på nåt sätt."

Sällan jag blir arg. Men när jag blir arg, så blir jag arg. Belive me.

Tror det är då mitt spanska och filippinska blod kommer fram.

Djävulen själv.

Nattens bekännelse

Jag; Din humor får mig kåt, roligt va?! =)


Är det inte märkligt hur vi tänder på saker och ting här i världen. Jag har en killkompis, och enda sen första gången vi börja snacka har han fått mig att skratta så jag gråter. Är det något jag går igång på, så är det banne mig humor! Det är hur underbart som helst.


Nattens bästa från han kommer nu..


Vad kör dom för bilar i Japan? Rishögar! Bahahaahhaha


Va sa den likgiltiga efter han korsat floden? Det är jobbigt att va rehn, men hjort är hjort! Bahahaahahahaha


Orgasm för smaklökarna

Ajsing bajsing. Jag var tydligen inte i säng förrän 8 i morse. Men det gjorde inget. Dagen var kort och natten var ung. Vi hade avskedsfest för Henrik i baren som nu tar sitt pick och pack och flyttar ner till Skåne igen för att plugga klart till fastighetsmäklare. Champagnen flödade och jag vart så berusad att jag bad min chef stänga ena restaurangen idag för att jag inte orkade jobba. Och det var tydligen helt okej, vilket jag bör tillägga att man näst intill borde göra ett kors i taket för.   

Vaknade halvt hjärndöd, med påsar och svarta ringar runt ögonen och bestämde mig för att ta itu med mitt ständigt påfrestande utseende att se misshandlad ut. Åkte raka vägen till Åhléns och bad en trevlig, oförskämt snygg tjej att ge mig ögoncremernas rolls royce. I min hand fick jag Clinique´s all about eyes rich. Väntar nu med spänning på att snarast få se resultatet liksom klappa in det runt mina trötta ögon.
image92
Kvällen till ära har spenderats på Mårten Trotzig med min kära vän Helena. Där har jag mina älsklingar som jobbar och som gav mig den bästa servicen du någonsin kan tänka dig. I den romantiska miljön tog våra smaklökar oss ovanför molnen och jag och Helena satt och mmmmmm:ade i över 2 timmar. Jag finner inga ord för att beskriva hur otroligt gott det var. Ta med dig din kära, din mamma eller hela din familj, eller varför inte gå dit själv och unna dig något som kan beskrivas som en orgasm för smaklökarna.

Jag är kär

Jag känner mig knäsvag, rörd, uppfylld, glad, som på två små lätta moln, svävandes, smilandes och med fjärilar i magen. I natt fick jag en skiva av en stammis med namnet Erotic Lounge. Ni hör väl bara på namnet. Jag är såld. Låtarna får mig att känna mig som en nykär 14 åring som blir kär i varenda kille som tilltalar mig, men nu har jag som sagt blivit kär i varenda låt som susat igenom mina öron. Underbart. God natt


Appropå ingenting

Jag har länge gått och funderat på att tatuera mig. Jag kan tycka att det är osmakligt på vissa människor som gör det med varken tanke eller smak bakom, men på vissa passar det helt otroligt bra på. Som tex min partner in crime Sara som nuförtiden har hela armen tatuerad med vacker konst. Hela armen är väl att ta i för min del. Jag vill bara ha ett litet P. P som i Pia. Och det är inte större än 2 cm. Men jag ska nog suga på den ett tag till. Min spontana sida inträffar absolut inte vid sådana beslut. Tack och lov!

Rätt åt mig

Om man heter Pia idag så är man för tillfället så bakis man kan bli på två ben. Nu är jag trött, kåt, hungrig och redo för ett bad.


I´m back

Uppehållet höll i två dagar. Den skrämmande tanken att jag enbart skulle få Kuwaitiska mynt i dricks en kväll, fick mig att ändra hela mitt tankesätt. Det är ju trots allt fantastiskt skönt att skriva ner sina tankar och blotta sin nakna själ personer man knappt känner. Ibland har jag tänk tanken på vilka som egentligen läser min blogg. Vilka är ni och vad är det jag skriver som gör det hela så intressant? En nära vän sa till mig att jag skriver som självaste Sex and the City, fast då utan Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte, utan bara jag, Pia Fia Lotta. Att skrivmässigt är det inte nobelpriset nästa, men det är lättsamt och kul att läsa.

Mycket har dessvärre hänt senaste dygnet. Jag borde plita ner det här och nu och lätta på trycket egentligen. Men jag väljer att hålla det inne ett tag till och suga på karamellen och inse att saker och ting inte varar för evigt. Jag har gråtit likt ett barn som inte får sitt lördagsgodis, men det här var nog det absolut bästa sättet att gå till väga.

Jag kommer tänka på dig varje dag. Du är stark Pia, jag vet det. Tänk inte så mycket på det.

Det var lättare sagt än gjort. Glöm, dröm och gå vidare.

Vi har gjort slut, eller iaf tagit ett uppehåll

Japp, jag och min blogg. Jag ser inte det roliga i att varken läsa eller skriva blogg längre. Så vi gör slut nu. Kanske inte för alltid. Men för ett tag iaf.

Back on track

Äntligen är huvudet upp och fötterna ner och inte vågrätt längre. 5 dagars sängliggande har fullkommligt sugit musten ur mig och min lilla kropp. Jag kan väl inte riktigt säga att jag är helt 100 ännu, men det är på bättringväg tack och lov.

Under mina 5 dagar i sängen har jag förbrukat;
Ett rör BCDE Multivitamin
Nozoil menthol
Otrivin Menthol
Ett paket Alvedon 500 mg
Blackmores cold Reliefs från Australien
3 svettiga lakan
2 toalettrullar
3 paket Softis
Ett knippe bananer
5 äpplen
3 liter vatten om dagen


Lisboa, to cowboy for me?!

Chanser kommer och chanser går. Nu har en chans kommit om att dra till Lissabon, huvudstaden i Portugal. Jag har fått jobb som barmanager på en svenskägd restaurang och dom ser helst att jag kommer så snart som möjligt.

Jag har absolut ingen aning om Lissabon som stad. Men nära och kära säger att det är lite väl cowboy där. 

Men enligt Wikipedia har Lissabon.. drygt 675 000 invånare och med förstäder drygt 2 miljoner invånare.

Lissabon har flera universitet och högskolor, nationalteater, opera och förnämliga museer, bland annat Gulbenkianmuseet för internationell konst, nationalmuseum för äldre portugisiskt måleri och ett museum som visar praktvagnar från 1500- och 1600-talen.

På Portugals "riviera", väster om Lissabon, ligger de populära badorterna Estoril och Cascais. I Estoril finns även Europas största kasino.

Intressant. Jag tror jag drar.


Meeeeeeeen åh.

Inte nog med man e helt slutkörd med feber i kroppen. Pricken över i:et är att man också fick sin mens nu till råga på allt. 2 veckor sent iofs. Men ändå.

Jag är slut som artist

riktigt. I två nätter har jag svettats och frysit om varannat med en tjock tröja på under mitt redan så tjocka täcke, vilket måste innebära feber? Halsen och mandlarna e stora som tennisbollar liksom mina körtlar som sitter lite här och var. Till råga på allt kan jag knappt ta på min annars så mjuka hud, då den kan jämföras med en riktig pain in the ass mensvärk, men då över heeeeela kroppen. Även fast jag inte har tränat så känns det som träningsvärk och jag är stel som självaste betongförorten. Antar att jag fått en hejdundrande infektion i kroppen, av såklart för mkt jobb. Mkt passande nu när man ska vara ledig 3 dagar och när pappa kommer på besök. Perfekt tajming. Som alltid.

Här sitter jag i solen

Javisst, på Sandys uteservering vid Odenplan. Jag är näst intill halvnaken på kroppen och med mina nyinköpta DG solisar på som jag knappt trodde skulle bli användna i år.  Men nu så. Gött kött.


Halleluljah

Det är nästan så att man går och blir religiös. Den här veckan har jag blivit tillägnad 3 dagars ledighet, vilket känns fantastiskt skönt. Thaimassage, manikyr enbart på mitt vänstra fuck you finger som av nån konstig anledning lossnat, lyxmiddag med pappa på Mårten Trotzig, lugna shoppingrundor och date med mina vänner som jag aldrig hinner träffa står på schemat. Det återstår enbart ett 10 timmars marathonlopp på jobbet imorgon. Låt det gå fort, snälla.

Jag spyr galla

Över allt och alla för tillfället. Är bara en tidsfråga innan jag går rakt in i väggen. Jag orkar verkligen inte jobba 9 h, 6 days a week, nonstop mer. Tappat stinget, suget, lusten och orken. Känner knappt törst, smak eller hunger längre.

Ful? Nej tack.

Det här är nästan lite pinsamt att erkänna. Men jag måste bara få kläcka hur arg och irreterad jag blir så fort jag får en ful och dryg människa på andra sidan baren. Till råga på allt blir min argsinthet ännu värre om personen i fråga har glasögon, blek hy, rött hår och fula kläder samt ett hånflin som täcker halva ansiktet. Vid sådana tillfällen önskar jag att jag hade en ak4:a i kassan så man blev av med hånflineriet. Ikväll förstörde en person hela min natt bara för att han var sådär ful och dryg. Grattis din fula jävel.

Nattens sexigaste

Var min stammis som jobbar som kock en gata ovanför mig. För något år sen var han i min bar varje dag, och alltid 02.50 hängde han över baren och skrek.. -jag är ju kär i dig, fattar du inte det??! Jag tog det med en nypa salt och det åkte in genom ena örat och ut genom det andra. Sen dess har det gått något år, och jag har inte direkt tänkt på honom, tills han för någon vecka sen dyker in igen betydligt smalare, snyggare, muskligare och mer välvårdad än någonsin. Plötsligt känner jag någon sexual attraction till honom. Är det för att han har tappat 10 kg? Wtf do I know. Allt jag vet är att jag vill ha honom, här och nu. Jag hoppas varje gång han kommer att han ska be om mitt nummer, som han alltid gjorde förr, men då jag alltid sa att jag redan gett ut det till så många. Ikväll sjöng han och hans kollegor en låt för mig som jag nu letat efter i hela cyber rymden utan resultat. Det gick iaf såhär... aaaaaaaa, i wanna be with you... bla bla bla. Skit att man ska ha minne som en guldfisk. Känner du igen den så säg.

Grabbar och jag dum di dum dum

Fan alltså. Tanken igår var att ta en eller två drinkar innan jag skulle till min date i Birkastan. Vi hade riktigt mysigt där på Söder, jag och mina äckligt roliga vänner. Vi blev bjuden på shot hit och dit och plötsligt ser jag att jag är en halvtimme sen till min date. Han hade ringt, och skickat sms. Jag ringer upp och säger att jag är sen för att jag druckt en drink på Söder. Och vet ni vad han gör?!? Han klickar mig. Rakt i örat. Ringer åter igen ett samtal utan framgång, och när jag sen skickar ett sms utan svar så la jag ner. Grabbar, vad gjorde jag för fel? Var det den sena ankomsten, som aldrig vart någon amkomst, eller var det för jag druckit? Tell me, för jag vet fan inte. Ni ska alltid vara så komplicerade.

Tjuvlyssnat

Två bögar framför min bar kl 23.34..

-Får jag komma i ditt ansikte ikväll?
-Älskling, du behöver inte ens fråga.

RSS 2.0