Kuk, balle, snopp.

Jag mår inte bra idag. Jag har sålt smöret och tappat pengarna. Jag känner mig kvävd, orkeslös och fullkomligt instängd i mig själv. Det slår aldrig fel när jag har mina fötter inom Härjedalens gräser. Kan det bero på att jag aldrig någonsin velat bott här i mitt liv och att det någonstans djupt och lååångt där inne finns kvar? Jag tror det. Äntligen ska mina fötter lätta från denna mark imorgon ta mig Söder över. Äntligen.

Har alla möjliga konstiga tankar och funderingar inom mig. Vad blir det härnäst? Ska jag ta mitt pick och pack och dra till Australien igen eller stanna och jobba på Strandvägen i sommar? Ska jag ta ett lån och köpa lägenhet eller ska jag rent av ta jobbet på lyxkryssaren och dra min väg till USA? Ska jag utbilda mig till flygvärdinna och alltid vara 10 000 meter över alla andra eller ska jag ta och utbilda mig inom Hotel management som jag alltid funderat över? Eller varför inte bara släppa hela resturang biten och utbilda mig inom det jag alltid haft en liten förkärlek till, nämligen hudterapeut? Ska jag ta det förbannade körkortet nu och därefter åka till Frankrike, Spanien, Italien och bli reseledare?

For fuck sake, help me!

Orkar inte. Orkar inte ägna en endaste liten tanke till det mer. Jag håller på att bli galen. Galen på riktigt.

Inte nog med att det gör mig galen. Vad är det för fel på alla snubbar? Jag må dra alla över en kant nu, men varför hör alla gamla av sig just nu? Helvete. Dra. Jag orkar inte. Om det var kärlek förr så är det absolut inte det nu. Vare sig i sängkammaren eller på sofflocket framför en film.

Låt mig bara va.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fattar inte hur du kan vantrivas så mkt i Sveg. Du har ju din familj där plus lite trevliga kompisar. D borde ju överväga och iaf va nog, när du bara är där på visit??

Well well.. Hade Olivia nå tips te mej?

Kram Cecilia

2007-03-06 @ 16:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0