Verkligheten

På nåt sätt har min bubbla spruckit nu och jag är åter igen tillbaka till verkligenheten. Livet i Australien var för bra för att vara sant, och allt kändes så himla overkligt på nåt sätt. Men jag vill verkligen tillbaka till Australien. Längtar så det gör ont efter färsk frukt, smoothies, halvnakna män, lata dagar på stranden, mina joggingturer med Jens längst Bronte walk, mitt gamla jobb och Fia lotta. Det gör nästan mest ont. Efter att ha tillbringat näst intill varje dag med henne det närmaste 2 åren känns det plötsligt väldigt tomt.

Pga några få underbara vänner här hemma känns det fantastiskt bra att vara tillbaka i Stockholm. Alla sliter och drar i mig. Och alla vill ha en del av mig. På alla sätt och vis. Jag är lyckligtlottad.

Har redan gjort comeback i baren och för en gångs skull känns det också bra. Trots att det är snö och kallt ute, så känner jag mig helt upptinad. Känns som om jag har vårkänslor i hela kroppen och allt bara pirrar så där härligt och underbart.

Fast när jag tänker efter så överdriver jag nog en smula..

...

Hade 10 missade samtal. Och när personen äntligen lyckades nå mig så sa rösten på andra sidan att han hade en vecka kvar att leva. Snabbt flöt jag in i en dimma som gjorde mig lika liten som rädd. Kort därefter blev jag plötsligt handlingförlamad och okontaktbar från hela omvärlden. Piotr min hjälte bokade en biljett hem åt mig och 48 h senare stod jag på Arlanda. Dock alldeles försent. Så nära, men ändå så långt bort. Känns bittert att veta att det bara handlade om några timmar. Men hur mycker jag än gråter och hur ledsen jag än är så går det inte att vrida tillbaka tiden nu. Jag vet att om jag hade hunnit träffa han så hade han sagt åt mig att åka tillbaka till Australien, levt livet och gjort allt det där jag verkligen vill. Och jag lovar. Jag kommer göra det.


Har dessutom hunnit med en hel del annat sen jag kom hem.

* Flyttat mina kära ägodelar genom halva stan

* Gjort mig hemmstadd hos både Piotr och Malena (just in case)

* Hunnit med en natt på Soap och Spy Bar

* Kollat på en massa bra filmer

* Ringt halva telefonboken

* Gjort mig snygg hos EJ (då mitt hår inte välkomnade min hårborste längre)

* Köpt kondomer (för första gången)

* Träffat en ny underbar snubbe med både utseende, kropp och hjärna

* Pussat och kramat så det gör ont i både läppar och armar

* Skaffat jobb

* Gjort både stan och IKEA

* Botat min katträdsla
* Gjort en snöängel


På ett ögonblick

Kan hela ens tillvaro förändras.

Jag vet att mina tårar inte hjälper. Jag vet att min närhet inte hjälper. Men på nåt sätt hjälper det mig och mina underbara minnen att läka bättre inombords om jag finns där vid din sida.

Håll ut kära du. Jag kommer hem nu.

Some pics

Harbour Bridge
Habour Bridge


Opera House
The Opera House


Palm Beach
Palm Beach


Jag och Jens
Jag och min kollega Jens på joggingtur


Brontee
Bronte walk (här joggar vi varje dag)


Bronte walk 2
Utsikt från Bronte walk


Tama Beach
Tamarama Beach


View of tama och bronte
Utsikt från Bronte walk mot Bronte Beach och Tamarama Beach

Massage.nu

Yes, yes, yes. Jag fick en fotmassage grej av secret santa och ingen ar gladare an jag. Att sta i hogklackat hela dagarna far mina fotter att ma daligt, valdigt daligt om jag sager sa. Och pa nat satt har val secret santa hort mina boner. Tack!

Secret Santa

Ikvall e det ater igen personalfest och jag kan inte annat an saga att jag gruvar mig. Som en del vet, sa slutade inte den forra personalfesten sa himla bra. Men jag ska forsoka halla mig borta fran champagnen denna gang. Vi ska pa klubb och byta julklappar.. hmm hur later det egentligen? Jag har dock inte hittat nagon present annu. Tanken slog mig att jag kunde ge bort min tarningar med olika sexstallningar pa.. men efter ett tag kom jag pa att jag vill ha dom alldeles for mig sjalv. Sa det sa.

Farsan Baloo

Farsan Baloo

" Idag är ingen vanlig dag, för det e pappas födelsedag! Hurra Hurra Hurra!"

OFF!

Dagen spenderades såklart på Bondi Beach, och med Fia liggandes på handduken brevid har vi snackat om allt mellan himmel och jord. Så skönt att bara får snacka av sig och vi kom fram till både det ena och det andra. Vi snackade bla om hur saker och ting såg ut för 1 år sen. Hur vi agera då, och hur vi skulle agera nu om samma sak inträffa igen. Och jag kan inte säga annat än att vi har förändrats. På alla plan. Att man mognat så pass mkt på så kort tid känns helt fantastiskt.


Fucking Bananas

Jag har gatt och blivit sjuk. Tappt, snorig, halsont, rinnande ogon och ont i hela kroppen. Hur gick det till? Orkar inte i denna varme. Skjut mig snalla.

Comeback

Känns som jag ska gå av på mitten. Så trött är jag efter helgens bravader. På nyårsafton var planen att gå ut och bli så där härligt full och se dom magnifika fyrverkerierna här i Sydney. Men istället blev det ändrade planer och jag slängde in handduken och gjorde comeback i baren. Och inte på vilken bar som helst, utan nämligen Sydneys fetaste nattklubb. Home som stället heter tar in över 2000 pers och denna kväll var totalt utsålt. Pacha från Ibiza spela och hela stället kändes som en scen från Studio 54. Jag, Fia och Caleb körde 11 timmar nonstop i baren och det kan jämföras med aerobics 11 timmar nonstop. Galet är bara förnamnet. Men vi hade riktigt kul och det kommer bli ett minne för livet. Chefen var nöjd så jag fick jobba på nyårsdagen också. Då var temat Homesexual och över 2000 gays var där och vicka på sina rumpor. Transor, bögar, lebbar.. ja gud vet vad som fanns där! Dock har jag aldrig sett så många snygga killar på ett och samma ställe samtidigt. Bar överkropp var var ett måste liksom korta, tajta boxers. Men när jag sen insåg att dom inte var ett dugg intresserad av mig var det inte lika kul längre.


Dagen har spenderats i sängen, med endast snabb sväng in i duschen och hissen ner till thai restaurangen för lite take away mat.


Har tänkt mycket på vad jag ska skriva om mitt så kallde år 2006. Som allt annat hade det sina toppar, liksom sina bottnar. Mycket har hänt. Mycket har förändrats. Jag har förändrats framförallt. Till det bättre hoppas jag. Ett nytt 2007 väntar. Och jag hoppas det blir magiskt. Gott Nytt År alla Nära och Kära.


RSS 2.0