Nån som vill bli kliad på ryggen?

                          image91

Jag har äntligen hittat en nagelteknolog jag gillar. Det tog ett tag, men nu är jag fast. Hon heter Magdalena aka Magda, är 22 år och kommer ursprungligen från Polen. I 1,5 timme samtalar vi oftast om mat, utbyter shoppingtips, modefreakar, hatar och älskar män, familjeproblem, resmål.. ja allt. Hon gör dom så bra att det ser ut som mina egna naglar. Det gillar jag. Nån som vill ha hennes nummer så säg till!
 

Jag är en ful fisk


Före

image88


Efter
image89


Läbbigt

Eller rättare sagt lebbigt! Går inte att undvika att  pridefestivalen är på intåg. Och jag är ju inte dum direkt, klart man spelar med lite och låter sig bli ett svårt byte bakom baren för alla dessa damer. Fortsätter det såhär reste av veckan så kan man säga att jag har tjänat ihop en halvmånadslön i dricks på en vecka, det är bra skit det.

Skit

Det känns som att jag är inlindad i något slags vetande men ändå ovetande snöre. Ett samtal till Norway fick mig att se hopp. Hoppet som kan infinna sig precis vilken dag som helst likaväl som den kan dröja månadsvis. Jobbet som ska ta mig världen över och ge allt det där jag drömmer om dagligen. Personlförvaltaren sa att det var bra att jag ringde och visade mitt intresse, och att jag bör ringa och kolla läget var och varannan dag för att få mer än halva foten in i företaget. Min plan var att bege mig till varmare breddgrader den 1 sept, biljetten var nästintill bokad. Men enligt dom bör jag stanna hemma om det skulle vara så att dom behöver mig på kortvarsel. Viktiga saker som visum måste tydligen utföras i Sverige. Skit skit skit. Det är som att jag har händerna fulla, samtidigt som jag står här tomhänt. Jag kanske missar allt, en underbar man som väntar på mig på andra sidan jorden med underbara vänner runt omkring liksom ett välbetalt jobb jorden runt. In the end kanske jag blir tomhänt. Och här sitter jag och undrar.. Vad är mest värt i mitt liv?

Silly me

Jag fick en date med en skön snubbe och glömde med hast och våg att jag bokat upp mig sen en vecka tillbaka med bio och mys exakt samma dag med en underbart kär vän som jag aldrig ser nuförtiden. Glömde gjorde jag väl iofs inte, men jag avboka våran bio enbart några timmar innan vilket fick min kära vän att se svart. Dålig stil av mig jag vet. Ibland är inte huvudet med och man handlar innan man hinner tänka efter vad man egentligen håller på med. Vet inte om du läser det här, men jag ber så hemskt mkt om ursäkt. Jag förstår att du är irriterad på mig. Jag gjorde fel, och jag vet om det. Förlåt.

Pappa

Min pappa och jag har en väldig speciell relation. Även fast han är dubbelt så gammal än mig så är han min bästa vän. Idag när jag ringde han, så var det upptaget, och när jag ringde för andra gången sa han att han hade ringt mig precis men att det var upptaget. Alltså ringde vi till varandra samtidigt. Telepati, eller vad heter det?! Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och jag skäms inte över att berätta vad som händer i mitt liv. Hur som haver går det inte att undvika att min pappa vill att jag ska hitta mannen i mitt liv. Han med stort H. Jag förklarar för han att man antingen får förpackningen med inget innehåll el tvärtom. Jag säger sedan att jag bara vill ha en vettig kille med normala substanser, men att det snarare är fel på mig som tröttnar redan efter en vecka eller en gång. Pappa säger sedan..


Jag förstår inte, du verkar ju rätt vettig Pia, men ibland gör du bara lite galna saker.. Antar att du fått mitt sjörövarblod i dig..


Min pappa som varit sjöman en gång i tiden, har varit land och rike runt. Och jag har exakt samma sug. Han kommer nästa vecka. Och då ska vi fördjupa oss i det här. Han ska förklara vad jag gör som är så himla galet.


STHLM

Stockholm stad. Jag har inget mer att säga mer än att det börjar kännas litet. Jag måste flytta, och det snarast. Men vart? Jag vill se något nytt, upptäcka något nytt, träffa nya spännande människor och lära mig ett helt nytt språk. Nytt språk behöver det iofs inte vara. Att jobba mer på min engelska går faktiskt alldeles alldeles utmärkt. Spelar ingen roll vart jag flyttar har jag märkt, nånting får mig att alltid vilja krypa ur skinnet. Som nu. När saker och ting börjar kännas litet är det som att jag får ett slags osynligt stryptag om halsen. Skrämmande nog har det förföljt mig genom 4 städer.


Jag, extraordinär?!

Jag samtala med min hora Fredrik i baren igår och berätta att min hunk a la prinsessan Maddes snubbe har hört av sig igen. Han är inte den enda som hört av sig på sista tiden om jag säger så. Fredrik svarar mig med - Jag tror du helt enkelt är extraordinär i sängen Pia, nånting utöver det vanliga. Vad är det du gör som får dom att höra av sig igen? Tro mig, jag skulle inte ha något emot att prova.


Ska man skratta eller ska man gråta? 


OFF OFF OFF OFF

Ja ja jaaaa! Jag är äntligen ledig. En skön dag väntar framför mig, med underbar shopping på söder, fika med Natte och Hanna, middag hos Eleni, bio med Piotr mfl och sen kanske en utgång?!


Förresten.. En tjej på jobbet igår hade så förbannat snygga jeans på sig som jag bara mååååste ha! Klockan var närmare 03 när jag frågar henne vart hon köpt dessa. Allt hon fick fram var Bruno Gallerian och vingla sen vidare ut. Så nu en snabb dusch och sen blir det skattjakt på Söder! Om ni sett några riktigt coola, höga, blå jeans med hängslen på Bruno så säg till! För det är dom jag är ute efter=)


Hum

Jag ligger här i sängen och hummar. En vän sa till mig idag att jag hade förändrats radikalt. Jag däremot vågade inte fråga om det var till det bättre eller sämre. Jag ska fråga det imorgon. För jag kan helt enkelt inte släppa det ur tankarna.


Nån som vill suga mina tår?!

Fantastiskt skönt. Det är vad jag har att säga om Axelsons Spa. Jag som går och står i si så där 8-10 timmar på raken på jobbet, tyckte jag var välförtjänt av en riktig fotbehandling. För ynka 545 kronor har dom nu förvandlat mina 36,5 till fötter till två små moln. Först fick man ett avslappnande härligt ljummet fotbad. Efter det sköna fotbadet var det en så kallad nagelrensning. Hur fräscht det nu än låter så var det skönt med bl a nagelklippning, filning, putsning mm. Sen över till underdelen av foten där dom fila, putsa och gjorde dom absolut gåvänlig igen. När det var dammat och klart fick man en alldeles fantastisk skön fotmassage. Så om det är nån som vill suga mina tår så säg till =)

WTF

Nxxxxx

2007-07-21 06.41

Ok.. Ber om ursäkt.. Hemma om en stund. Ses?


Det är inte klokt. 06.41 blir jag väckt av min telefon som ligger bredvid mig på huvudkudden. Jag har max sovit 2 timmar då ett sms trillar ner och jag som är nyfiken i en strut kan absolut inte hålla fingrarna borta. Med grus i ögonen och stela lemmar efter barens bestyr blir ett sms 26 st och tills slut mosar jag mig upp för att ta mig en kall dusch och flytta mitt fat ass till andra sidan stan för att somna med manliga armar om mig. Väl på väg nere vid busshållsplatsen svarar inte denna terrorist. Idiot.


Dagens insikt - Stig aldrig ur sängen för en mans skull.


Visby?!

Jag har en killkompis som drar i mig och som säger att jag måste följa med till Visby på lördag och stanna där tills på måndag. Han upprepar dagligen att det kommer bli galet, svettigt och att vi måste till Kallis, Burmeister.. och vad var det där sista stället nu igen?! Han och hans 100 g gele i håret a la backslick polare ska ha champagne marathon, och jag vet hur det blir när jag dricker champagne, jo fullkommligt svart! Så med förnuftet på ena axeln så sa jag pass på den och stannar nu hemma i helgen för att jobba. Men jag måste nog medge att det smakar en lätt bittersötma av ångest på min tungspets.

Halva foten inne

Jaaaaaaaaa! Dom vill ha mig. På excellent engelska säger de att dom är mycket intresserad av mig och att dom placerat mig i deras väntelista, vilket är lite mindre bra. Alla barpositioner är för tillfället fyllda och det kan dröja upp till 6 månader innan dom hör av sig med en ledig plats, likaväl som dom kan ringa och be mig flyga över imorgon. Spännande. Hur som haver så känns det mycket bra och självförtroendet har fått sig en boost. Exakt vad jag behövde. Jag har dessutom sökt ett annat jobb som intresserar mig mycket och som legat i tankarna sen barnsben. Något jag alltid också drömt om och något jag absolut vill prova på. Men nu kommer frågan vad jag ska göra härnäst tills den stora lyckan inträffar..

1. Åka till Australien, lägga mig på en strand, bli äckligt bajsbrun och räkna sandkorn tillsvidare?
2. Hälsa på Caroline och Sigrid i London, och kanske leva loppan där ett tag?
3. Ett välbetalt barjobb i Oslo kanske?
4. Läsa upp några dåligt betygsatta ämnen?
5. Ta mig till Barcelona?
6. Köpa mig en lägenhet i Sthlm och inreda den exakt som jag vill ha den?


Det är inte lätt när det är svårt. Men det är skönt när det går. Säger dom som vet.


Härligt värre

Min vapendragare Staf sände precis 2 sköna bilder från Sydney. Se så härligt svettig och glansig man ser ut. I like.

image85
Me and Staf

image86
Pia love Rino. Eller inte=)

Dagens wake up Suzie låt

                 
  
                                                                                                             

Vad är det för fel på dig?

Jag har en kompis. Eller jag ska nog betona det med en såkallad kompis. Det känns som att så länge vi känt varandra så har hon tävlat med mig och det jag gör i mitt liv. Jag kan sitta och berätta om mina planer, vad jag ska shoppa, mina synpunkter med mera för att i nästa stund höra från hennes bittra käft att - nämen det är ju inte alls bra, jag hade gjort såhär, ska du verkligen göra det så måste nog jag också göra det och bla bla bla. Fröken Duktig vill alltid vara så himla mycket duktigare än mig. På en snudd känns det som att hon är avundsjuk på det jag gör. Mitt liv, min frihet. Men varför? Det blir vad man gör det till. Men jag står inte ut längre. Hon suger, liksom suger energin från mig. Jag reducerar snart henne som så många andra jag gjort den senaste tiden. Jag är så trött på att omges av trista  och gråa individer, folk som bara tar och inte ger något tillbaka, bittra, fega och insnöade.

Vuxenpoäng till mig

Förnuftet har kommit ikapp mig. Jag köpte precis fonder för halva lönen. Bra jobbat där.


What a scary motherfucker

En välklädd herre i sina bästa år kom in på jobbet igår kväll och frågade om han kunde lämna sina bilnycklar hos mig då han skulle möta upp ett gäng vid slussen som var ute efter honom. Han sa att han var rädd att dom skulle råna allt han hade på sig, så han lämna både mobil, plånbok och bilnycklarna hos mig. Han fortsätter sedan med att om han inte kommit tillbaka innan vi stängt, så har han förmodligen blivit mördad och då borde ringa polisen. Han skriver sedan sitt namn och nummer på en liten lapp och försvinner sedan ut med snabba steg och ett bekymmer som täcker halva ansiktet. Jag hinner inte ens tänka. Här stod jag, med hela hans liv i händerna, och hur skulle jag förklara det för polisen om han nu inte skulle komma tillbaka? Rysningarna börja sprida sig i hela kroppen och svetten började sippra smått från pannan, vad skulle jag göra, ringa polisen redan nu? Efter en timme kommer Sven som han hette tillbaka igen och sa att det hade gått bra, men att det fortfarande inte var riktigt stabilt ännu. Han mummla nåt om nån juggemaffia, sa tack och försvann sen ut i den svarta natten. Jag vet inte vem han var eller vad han hade gjort. Men han skrämde fullkomligt skiten ur mig.

Tummen mitt i handen

Jag har ett ascool t-shirt som jag vill göra om till ett linne. Men, jag är ju inte den som är den utan jag har min tumme mitt i handen. Nån som känner sig manad att rota fram sin gamla symaskin och sy om den för en billig peng?!

Usch vad smutsigt

Glömde berätta att jag vart råraggad bakom baren i natt av två stiliga brorsor, som efter många suktande blickar blev ett tvillingpar när jag hade fått ihop ett plus ett. När jag stod där och muddla limen till deras vodka lime så kom det plötsligt (från ingenstans) väldigt smutsiga tankar upp. Ja usch vad smutsig dom var. Mer än så ska vi inte gå in på det!

6 piller om dagen

Är ni en sån som tro allt ni ser och hör, liksom är en sån som måste testa allt en gång minst? Det är jag, minst sagt! Och igår blev hände det igen. Jag blev smittad av trevlig gäst, eller ska man kalla han stammis kanske? A ja, hur som helst börja han snacka om att han precis genomgått en kur. Jag kände innan han ens förklarat vad det var, att det här verkligen var något för mig. Det lät så rent, fint och hälsosamt. En så kallad Bio Drain kur. Och här sitter jag nu med mitt eget Bio Drain paket i handen, en kur på 4 veckor och 6 piller om dagen. Och nu kan man ju undra va det ska vara bra för? Jo, det ska jag berätta för dig. Bio Drain hjälper dig att rensa ur kroppens gifter och slaggprodukter. Jag kommer förmodligen känna mig mkt piggare efter några dagar om jag nu tillsammans med mina 6 piller helt utesluter rött kött, socker, alkohol, kaffe och fet mat. Numera ska 3 liter vatten drickas om dagen, färsk frukt och grönt ska ätas och ännu mera korn ska ner i magen. Nästan som min tidigare unjunk your body kur, men nu kommer gifterna ut ut ut!

Fast jag som andas i ledighetens tecken idag, börjar inte med min kur förrän imorgon. För ikväll är det fest, och jag ska unna mig minst 4 st Hpnotiq med guanabanajuice (min nya favorit!),  för det e jag värd.


Det vattnas i munnen på mig

Jag näst intill dreglar. Jag hittade precis en biljett till Surfers Paradise i Australien för 5750 svenska riksdaler. Ska jag? Pengar på kontot finns om jag säger så. Om jag ändå bara kunde få svar från..

Jag är otrogen

Jag bloggar på en annan sida där jag är en av de mest lästa bloggarna. Hö hö. Visst e det löjligt?!

Tiden är inne

Jag vaknade med ett ryck idag och en känsla för att en stor förändring kommer ske snart. Jag känner det på mig. Det är nära nu. En tidsfråga. Vad vill jag inte riktigt gå in på ännu. Men det känns som att det kommer gå igenom. En av mina drömmar kommer förmodligen att besannas. Jag känner mig för en stund levande. Jag finns här och nu. Och jag gör exakt som jag vill. Ett samtal med pappa och han berättar att han är en snudd avundsjuk på mig. Om han kunnat, så skulle han ha följt med. Han önskar att han kunde vrida tillbaka tiden minst 40 år tillbaka, och göra allt det där som han också drömt om. Jag säger att det inte är försent.

Jag känner för att förändra mig själv också. Mitt alter ego behöver en boost och min ytliga sida behöver uppdateras. Dags att ringa EJ my love eller Lina my sweetheart som alltid har saxen i högsta hugg. Färga håret, klippa lugg kanske, fixa bootyn ännu mer, och bleka mina tänder till ett äkta kritvitt Hollywood smile. Tandläkartiden är redan bokad. Tiden är inne som sagt.

Hur du skaffar ett stadigt förhållande

Min killkompis kom in idag på jobbet och berätta att han och hans flickvän väntar barn. Han är 24 år, har gjort allt du kan tänka dig, pippat alla han velat pippa, har ett gudomligt hem, en snygg bil att köra och en egen restaurang att driva. Med en seriös blick säger han till mig att det här är allt han drömt om. En familj. Ett barn. Och att bli pappa. Jag blir livrädd. Det låter så stort. Så vuxet. Så ansvarstagande. Men samtidigt så enormt vackert. Fint. Och alldeles alldeles underbart. Han fortsätter sen och berättar för mig, den eviga singel tjejen om hur man skaffar ett stadigt förhållande.

1. Spela en division lägre än dig själv, dvs han ska vara ett steg fulare än dig
2. Även fast han är snäppet fulare än dig, så ska han ha 3 gånger mer hjärna än dig
3. Våga ge och ta
4. Låt ingen sätta sig på dig. Om det så sker, lämna.

Det här var alltså dom 4:a budorden enligt honom. Vad vet jag. Allt jag vet är att jag nog bör vara singel ett tag till.

Sneaky sneaky

Alltså det är heeeelt sjukt. Jag och Ture Sventon hade blivit bra kompanjoner. Jag ser och hör allt. Vare sig jag vill eller inte.

Cry me a river

En tår föll precis ner från min kind. Jag vet inte om det var av glädje, sorg eller om tåren bara kom för att rensa gruset från mina trötta ögon. Kalla mig gärna Miss Pathetic, men ibland gör det bara så ont. Trots att det nästan gått 2 år sen vi sågs för första gången och trots att vi knappt spenderat en månad ihop, så har det varit allt från passion, hetta, galet sex, ilska, avundsjuka, svartsjuka, skratt, gråt, djupa samtal, dyra telefonräkningar till Australien och obeskrivligt många timmar framför msn med han. Han med stort H. Trots att han har tjej och trots att det gått så lång tid, så kan vi fortfarande inte släppa taget, taget om varandra. Vi hörs mycket och ofta. Även fast han betyder allt så hatar jag han lika mycket. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket han har sårat mig. Gång på gång. Men ändå. Ändå så finns jag alltid där för han. Men varför? Därför att han känns som min andre hälft. Min högra hand. Min prick över i:et. Han vet allt om mig, och lite till. Och trots allt så gillar han mig. Men för tillfället går det bara inte. För att han är där. Och jag är här. Min hjärna säger en sak. Mitt hjärta en annan.

Hur underbart det än har varit, och hur många tårar som än har gråtits, så orkar jag inte mer nu. Jag har gett så mycket att det snart inte finns något kvar att ge. Och du ger mig alldeles för lite tillbaka för att jag ska kunna finna mig i det. Vi må vara vänner, men det räcker inte. Det räcker inte för mig. Är det meningen så är det. Men meningen är tyvärr inte nu. Nu när jag som mest behöver den.

Så vad ville jag få ut av allt det här? Att jag går vidare nu? Ja, det var just det. Jag går vidare nu.


Två alvedon tack

Jag e så bakis idag så jag knappt vet vad jag heter. Nån som har sett mig runt 6 tiden i morse, för jag vet varken var jag va eller hur jag kom hem. Trots allt så vakna jag naken i min säng. Aldrig mer som det brukar heta.


image82

Operation fot

"Helvetes jävla skit" skrek jag plötsligt rakt ut igår på jobbet med 8 tallrikar på ena armen. Det kändes som tusen knivar hade gått rakt igenom min vänstra converse sko. Med en snabb blick neråt så var det varken knivar eller någon annat skadligt vapen igenom min fot. Haltade in till köket, tog av min sko och såg att jag blödde hysteriskt. Mysigt värre. Men vad jag kunde se med blotta ögat så var det ingenting i min fot, ingenting. Där satt jag på min läskeblaskback och tyckte synd om mig själv. Alla klämde och kände till min förtvivlan men hittade ingenting. Efter att ha suttit där med gråten i halsen tog jag mod till mig själv och började liksom massera där det gjorde som ondast. Efter några tårar och lite skratt kommer plötsligt en gigantiskt glasbit ut. Frågan är nu hur fan den kom i min vänstra converse sko? Hur har jag inte kunnat känna någonting efter ett x antal springande timmar på jobbet? Jag tror jag har en förbannelse över mig. Först både plan A och B åt helvete. Sen halsfluss med streptokocker i halsen. Och nu det här. Läskigt.


Imorgon bär det av

Tidigt som tusan. Jag ska till Sveg på snabbvisit. En dag är allt jag pallar med. Har lite saker att ta itu med. Sen blir det åter till Sthlm igen. Missar tydligen något Svegskalas i helgen säger dom som är med ute i svängen. Men jag kunde inte bry mig mindre.

Dear God

image81
Efter att varit en pmskossa i över en vecka känns de äntligen som att det är på väg att släppa nu. Skönt.

Dagens oralsex

Mamma träffade en av sina vänninor här i Sthlm igår, och berättar med avsmak att dom kom in på det här med oralsex. "Jag och Remy kom fram till att varken nån av oss hade gjort det, alltså tagit den i munnen. Skulle pappa få för sig att JAG skulle göra det på honom kan han glömma det .Hellre hyr jag en thaitjej och kollar på". Vi det här ögonblicket håller jag på att dör av skratt. Hon fortsätter sedan med "Ja, när jag och Lizel prata om det så säger hon att hon brukar väcka sin man med att ta den i munnen, herregud. Håller du på med sånt Pia? Tänk på alla sjukdomar och tänk på vart han har haft den innan han stoppa den i din mun. Ja tänk på alla sjukdomar och tänk på gonorre. Tänk på att du kanske har en sjuk snopp i din mun och tänk om du får det i halsen. Ska du göra det, så ta på plast emellan, ja du vet kondom. Man ska egentligen bara ta emot Pia, man ska få, men inte ge. Kolla på pappa, han har klarat sig utan det i 23 år, och vi är fortfarande gifta. Det är kärlek det."

Det var dagens oralsex. Dagens skratt så att säga.

RSS 2.0