Låt mig få vara egocentrisk 1 min

Och lägga upp denna fantastiskt snygga bild på mig själv som jag fick av min psykolog Pontus. Tack!

image79

Jag gör en Alex Schulman - Del 2

Min kära Sofia har fler saker på tungan som bör tilläggas.

Så om du är en sån som säger "Gör en god drink" och sedan klagar på att den inte var god..
Så om du är en sån som tjatar och säger "lite till" när jag free-pourar..
Så om du är en som tar upp diskussion efter att jag free-pourat för att du inte litar på att jag gjorde en 4:a el 6:a..
Så om du är en sån som spelar Allan Ballan kompis med mig bara för att få billigare sprit..
Så om du är en sån som är sådär ful och dryg och beställer sepigt jobbiga drinkar för att vara Mr.Cool..
Så om du är en sån som ska betala en öl för 49 kronor med bara mynt och försöker räkna dem för mig i fyllan..
Så om du är en sån som klagar på att ölen inte är kall kl 3 på natten efter att vi har haft nonstop i baren hela natten..
Så om du är en sån som inte har pengarna redo när du ska betala utan måste leta upp kort, leg och pengar djupt ner i fickan..

Isf. Så har jag inget annat att säga än att jag hatar er med.


Svullen, fet, tjock, uppblåst, jätte, sur, grinig

Exakt så känner jag mig en kväll som denna framför tvn. Jag tror att mensen är på gång. Eller jag hoppas det. Mina bröst är så ömma och svullna att dom knappt får plats i BHn. Magen putar ut och helst av allt ska inte jeans vara på i denna period. Pms utbrotten har i princip pågått hela veckan då mina gäster fått handskats med en sur och grinig bartender. Hormonerna är urbalans och jag kan inte riktigt hantera det så bra som jag vill. Aldrig förr har jag varit med om nåt liknande. Är det här något som kommer med åren? Humöret är upp och ner och just nu föll låt-mig-vara-ifred delen på plats. Skrämmande. Jag håller på att förvandlas till något jag inte är.  


Nu rann det över..

De senaste dagarna, eller ska jag säga veckorna har fyllts med kärlek, omtanke och underbar uppmärksamhet från en viss person. Idag fick jag höra att han sticker utomlands för att träffa en gammal flamma. Jag spyr. Än en gång. Som jag skrev i ett sms till han precis.. Du sa att du var snygg, men du var ful. Jag har blivit luuurad!

Till svars får jag att han inte åker dit för hennes skull. Och att allt han sagt till mig är sant och betyder något. Ni killar ger en inget annat än kuk och huvudvärk. För din egen skull. Hör inte av dig igen.


Jag gör en Alex Schulman

Är du en sån som snor mina pennor efter du skrivit på babsen. Är du en sån som står och väntar på att ge mig tillbaka babsen du skrivit på medans jag har fullt upp med annat  i baren. Är du en sån som skriver kuk, fitta, hora på babsen. Är du en av de som står och viftar med kort och pengar, men när jag väl står där och ska ta din beställning så vet du inte ens vad du ska ha. Är du en som säger gör något gott, och när man blandat något gott så säger du att du inte dricker drinken som innehåller mjölk, ananasjuice etc. Är du en av de som suckar högt  och himlar med ögonen när du kommer till baren och inser att 10 pers minst är före dig i kön. Är du en sån som beställer vatten utan att ge mig en enda krona för det. Är du en sån person som viskar din beställning. Är du en av de som sträcker dig över baren och fingrar på mina flaskor. Är du en sån som beställer när du inte ens kan stå på benen. Är du en sån som säger gör en tjej respektiv kill drink. Är du en sån som säger vi tar in en flaska champagne, och beställer sen en flaska mousserande vin i tron om att det är champagne. Är du en sån som kallar mig som jobbar bakom baren kompis, sötnos, gumman eller kexet.

Gör ni något av detta när ni besöker en bar? Isåfall hatar jag er.


Två bilder

                    image77

Fick precis två bilder postad från Helena från våran tid i Australien. Galna och flummiga minnen poppar upp.
Ta mig tillbaka nu.

image78
Laura, Caz,  me and Rosie

Vad är det som händer?

Idag på Handelsbanken så blev det plötsligt svart för mina ögon. Saker och ting började snurra fruktansvärt fort och jag kände hur illamåendet sprang ikapp mig. Mitt i kön satte jag mig på huk med huvudet mellan benen och kände hur det bara ville upp. Beslöt mig snabbt för att jag var tvungen att besöka en toalett illa kvickt, så att jag av misstag inte skulle spy ner någon. Snabba steg in på Sandys och ja.. jag spydde. På toaletten. Eller i toaletten. Spyfasoner är nog det absolut värsta jag vet. Kväljningar. Och sen se det illaluktande hemska i toalettstolen. När jag satt där med huvudet i toalett stolen så kom jag på och tänka hur många som kissat och bajsat där och av den äckliga tanken spydde jag ännu mer. Vad är det som händer? Har jag blivit drogad, matförgiftad eller rent av gravid? Kanske stressad, nerbruten, uttorkad och bränd? Eller är jag fortfarande bakis sedan helgen? Jag tror på de senare alternativen. Skönt att mamma kommer imorgon. Vi ska på en 24 timmars spakryssning med Birka Princess. Det kan jag behöva.

Lady Patricia

Har varit vårat andra hem efter jobbet 2 dagar i rad nu. Efter två galet lugna kvällar har vi styrt våra steg dit för att fira våran egen lilla midsommar.





Bajs

Saker och ting blir inte riktigt som man vill ibland. Nånting säger mig att det är nån jävel som sitter där uppe som ser till att jag inte får lyckas med det jag vill. Iallafall inte just nu. Jag blir  bara så frustrerad. Det här var min plan B så att säga. Går plan A åt helvete så bokar jag antagligen en biljett till Australien och flyr från verkligheten för en stund. 

Rensade min plånbok igår från kvitton och skit och fann en liten lapp som jag fick vid ett besök på en kina restaurang i en lyckokaka för flera år sen.. "Be patient. Good things come to those who wait ".. Kanske stämmer det. Men jag har inget tålamod att vänta mer.

Alltså

Det här med att spara pengar är verkligen inte min grej. Jag vet liksom inte hur jag ska göra för att få 1 krona över i slutet av varje månad. Hela lönen försvinner lika fort som den kommer inte på kontot.
 
Mina pengafällor varje månad;
                             
                        ♥ Taxi resor - varje natt i princip 
                        ♥  Smink - Dior Dior Dior, need I say moore
                        ♥  Shampo och balsam liksom onödigt dyrt ansiktsrengörnings kit - a la 700-800 i månaden minst
                        ♥  Mobilräkning - borde stänga av mitt abonnemang då samtal till Aus görs alldeles för ofta
                        ♥ Inneha kreditkort - Inte bra, inte bra.. 
                        ♥ Fika, lunch och middagar ute
                        ♥ Att överhuvudtaget gå in i en butik, och låta mig frestas så mkt att jag tillslut måste köpa

Ett möte med Karin på handelsbanken måste snart göras. Det går inte riktigt som jag planerat i pengaväg. Det går sådär.


Förbannat också

image70

Jag missar förmodligen en grym konsert med Justin idag. 
                                                                      
free music

Adorable

Hade nästan glömt bort att jag beställt detta, när det vackra tinget damp ner i brevlådan för en sekund sen.



Idag är ännu en sällsynt dag i ledighetens tecken. Jag ska snart hoppa in i duschen för att sen gå och unna mig en väldigt sen lunch inne i stan. Kvällen till ära ska tillbringas på Soap Bar då jag ska möta upp min vännina för lite smaskigt skvaller och en skakad Hpnotiq med guanabana. Min nya favorit. Egentligen får jag inte dricka en droppe.. Men en drink kan väl inte skada? Resten av kvällen får St.Pellegrino ta hand om.

Igår hade jag riktigt kusligt fula tjejer i baren. Får man säga att någon eller något är ful/fult? Jag brukar ofta tycka att det fula kan ha en viss charm, men den här gången var det inte charmigt någonstans. Sönderblonderat hår med deeeeen här utväxten. Tatuerade överarmar i det otajtaste laget med någonting väldigt osmakligt. Och magtröjor där hela magen putar ut. Jag såg inget hopp för dessa tre donnor. Tack gode gud att inte jag var en av dom.

Bittersweet Sunday

Sicksacka hem mellan regndropparna från grannen på andra sidan gatan. Riktigt ruskigt väder ute idag. Är det de här dom kallar en typiskt svensk sommar?! Morgonen har bestått av skön beröring av det manliga könet. Jag kan inte få nog. Det finns inget bättre än att känna hud mot hud, ha någons armar om sig och känna någons varma andetag i nacken och sen somna in. Jag vill ha mer.

Lycka?

Min lycka igår var att jag gick hem från butiken med den "lilla svarta" i size 36 när jag i själva verkat alltid har varit en size 38/40. Pricken över i:et var att jag fynda ett par sjukt snygga jesus sandaler till.

Men nu när jag tänker efter så vill jag inte gå ner i storlek. Jag vill inte bli en size 36 för att så smånigom kanske bli en size 34. Iofs vet jag att det aldrig kommer hända, med tanke på att jag äter fet restaurang mat på jobbet varje dag och rör mig alldeles för dåligt för att kunna bli en size 34. Jag har dessutom alldeles för stooora bröst för att någonsin kunna bli en size 34 och totalt fel benstomme för att kunna bli det. Men nu när det står 36 på mitt nya plagg känner jag mig på nåt sätt duktig. Men varför? Ibland förbryllar man sig själv.


Dont U worry about...

3 minuters samtal med Fia räckte för att jag skulle känna mig tipp topp igen. Dom i Malawi har det mycket sämre som sagt.

Ett samtal från andra sidan jorden

Varför kan han inte bara ta och komma hem nu när han tar sin examen? Varför ska han gå en termin till? Varför kan jag inte släppa honom? Och varför kan inte han sluta höra av sig till mig även fast han har tjej? Nånting finns där efter alla dessa år på telefon, mail sms och msn. Jag vet bara inte vad.


ZzzzZz

Min nya medicin får mig att se John Blund överallt. Jag är konstant trött och somnar om jag sitter /ligger still i en minut. Känns lite sådär va.


Well..

Det kanske inte är så dumt med doktorer iaf. Väl på plats och efter lite prover visade det sig att jag har streptokocker i halsen. Underbart. Inte konstigt att jag har frysit i 30 graders värme och känt mig allmänt yr senaste veckan. En penicillin kur på 10 dagar står nu på tapeten, liksom att försöka undvika solen i 10 dagar. Jag får köra min brun-utan-sol taktik istället. Hur som helst ställer nu sig frågan om jag ska ta och operera bort mina halsmandlar. Jag tror det e lika bra. På mig är dom alltid svullna och gör enbart bara ont. Så det är väl lika bra helt enkelt. Dock är det väntetid på 6 mån. Men jag får väl bara ta och bita ihop.

Mot apoteket.


Jo förresten. Nånting jag stör mig så fruktansvärt på är alla dessa t-shirt/tröjor med sidenband runt midjan. Ack så fult. Och precis varenda tjej har det också. Snälla, skaffa en egen stil alla små söta raringar.


Sug min kuk om jag hade nån

Vill jag säga till alla doktorer. Jag som trodde jag var klar med allt springande på Karolinska hade tydligen fel. Nu ska jag dit om en timme. Igen.


Sjung om studentens lyckliga dar

"Snälla, seriöst. Ring inte nu. Jag är med min tjej". Jag hatar dig ibland. Och det vet du.

Oj, oj, oj. Igår fick vi det igen. Den stora skaran människor som knullade oss hårt på jobbet. Jag tror att jag den senaste veckan gått ner minst 5 kg av allt springande. Fortsätter det här kommer mina latino a la filipino former försvinna. Inte bra.  Det positiva är att jag har närmare bestämt redan hunnit fått in lite mindre än halva min lön i bara dricks. Det är riktigt bra jobbat. Amerikanare är bäst på att ge dricks. Kanske därför jag älskar dom som jag gör. Därefter kommer norrmän som kastar pengarna omkring sig och tycker att allt är så förträffligt billigt här i Sverige. Ska man sätta svenskarna på en tredjeplats el? Dom är bra på att lämna ifrån sig mynten som tar sån plats i plånboken som dom uttrycker det. SÅ min regel där är att ge så mycket mynt tillbaka som möjligt. Och den funkar alltid. Absolut sämst är spanjorer, italienare och fransmän. Dom kommer alltid i stora grupper och vill alltid beställa först även fast dom kom sist. Dom ska alltid krångla med mat och dryck och dom lämnar aldrig en krona i dricks. Dom är riktiga pain in the ass om jag får säga det själv.

Ikväll ska partystassen på. Jag är bjuden på middag i Gamla Stan.

Förresten. Jag var i Ö-vik härom veckan. Träffade på en gammal klasskompis sen gymnasietiden på stan. Och hon visade massa bilder på oss från studenten. Hallelulja. Det kändes som igår. 

student

Redan fredag

Och planen för idag är att lägga sig i Hagaparken och sola min bleka nuna.

Kl. 15.25
Knappt 2 timmar i solen och jag ser redan ut som en blatte delight.

Appropå ingenting. Jag hade ett sånt där äckligt, sliskigt , nykärt par i baren igår. Som slätade av varandra och tog på varandra precis överallt. Droppen var när hon började prata bebis språk med honom a la  "Du e så pussilussnussguss.. bla bla bla". Jag bröt det hela och sa att dom var för berusade och var tvungen att lämna lokalen genast. Kalla mig gärna glädjedödare, men jag tål det bara inte.

Där låg jag..

Med benen i vädret på ungdomsmottagningen när barnmorskan plötsligt frågar mig varför jag rakar mig mellan benen..?! " Öööh, för att det känns bättre så.. (!) ". Pinsamt värre.

Dagens inköp

image68



Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle bli en guld tjej igen. Jag har på senare år endast burit silversmycken. Men när jag såg det här armbandet från CC Skye var det kärlek vid första ögonkastet. Ett svart armband med 18 karats guldplätering sitter snart runt min högra handled. Fast egentligen så skulle man haft en i varje färg..

Recovery

Hola bandola. Där här är nog det sjukaste jag varit med om. Från 17.00 till 03.00 var det totalt non stop på jobbet igår. Nödvändigheter som pause, äta och toalett besök var ens inte att tänka på under dessa 10 h, utan knipmusklerna fick sig en omgång liksom en magen utan mat och bootyn av allt detta jäkla spring. Men kul var det. Så mycket folk ute pga en röd dag idag?! Vansinnigt. Jag och Natalia i baren ville inte vara sämre än alla andra så till slut blanda vi en varsin 6:a till oss själva. Och det vart inte en utan flera. Tröttheten slog över till energi, och vi gick hem med guld i fickorna.

Solidaritet vs McDonalds

    

Lås in mig snälla.


Herre Gud

bussen på väg till Odenplan satte sig en präst med sin bibel bredvid mig.

- "Herre gud förlåt mig för mina synder", var det första jag tänkte. Han skulle bara veta.

I si så där 10 min (ungerfär lika lång tid som resan tar till Odenplan) vart jag plötsligt väldigt religös. När jag klev av bussen kom jag på att jag skulle ha frågat om dom alltid måste bära dom där prästkragarna.


Naaaaj, inte noo igen!

Än en gång är mina halsmandlar stora som tennisbollar. Inte nog med det. Jag tror magen spökar igen. Tror är helt fel ord. Den spökar på riktigt. Det vill säga att jag tror att min magkatarr är lika nära som jag har långt till min busshållsplats. Vad är det för fel? Har jag varit alldeles intim med någon som jag inte tål och därav svullnat i halsen? Eller har jag än en gång jobbat för mkt och ätit för dåligt? Jag tror på det sistnämnda. Jag lär mig aldrig.

För tillfället är jag så förbannat trött på min omgivning. Ni suger kuk. Bokstavligt talat.

Jag piggar upp mig med mitt cerisrosa lack som jag köpte från Dior igår. Det är tydligen så himla trendigt nu. Om jag förstått det rätt.


Hipp Hipp Hurra

image61

Sofia på andra sidan jorden blir 22 år idag =)

Som en sten

Idag vid lunchtid kändes det helt tomt i min lilla mage, och jag fullkomligt längtade efter en stor saftig köttbit som inte har passarat min plutiga mun och mitt stora svalj på år och dar nu. Snabbt på med en klänning och ner till kvarterskrogen Princip som ligger alldeles runt hörnet av där jag bor. På lunchmenyn stod; Entrecote med råstektpotatis och sky. Perfekt tänkte jag. Efter att ha knaprat i mig lite sallad så kommer plötsligt denna jättelika tallrik in framför mig. En hel hög med potatis och 3 tjocka skivor kött. Oh my god. Ser jag ut som en lastbilschafför med skägg, ölmage och svettringar under armarna? Avsmak redan då. Efter två tuggor kändes mina två tuggor kött som en sten rakt ner i magen. Min mage fick en fullkomlig chock och jag ville inget annat än hem och lägga mig på soffan av den yrsel och illamående attack jag fick.

Frågan är nu. Ska jag leva på fisk och kyckling resten av livet?


RSS 2.0