För idag ska Pia..

tvätta, sortera, packa ner,bära, köra, bära, packa upp och sortera igen. Åh vad roligt.

Jag tar en pause och målar mina naglar röda istället.


Nån som kan?

Jag håller på att gå av på mitten. Nån som känner sig frivillig att massera/knäcka min rygg? Hör av  dig snarast isf!


Ingen rast, ingen ro

Jag är slut, körd, finito. Jobbar som en galning åter igen. 10 h om dagen är bara förnamnet. Det var ju just det här som inte fick inträffa. Typiskt. Har fullt uppt med att lära nykomlingar bära tallrikar till att blanda drinkar. Men som tur är har jag hittat ett par riktiga guldkorn som redan kan det mesta. Tack och lov kan dom räkna iaf.

Har hänt en hel del sen sist..

* Jag har ändrat mina höstplaner
* Börjat med ett nytt fettförbränningspiller
* Flytt till Solna station är på gång, vilket innebär sjukt tråkig packa ner och packa upp process
* Jag har hunnit träffa en ny kille. En stilig sådan. Han ser ut som prinsessans Maddes kille. Me like.
* Spenderat 8000 kr på en helt onödig sak. Jag skäms!
* Köpt vårskor och klänningar
* Spelat PlayStaton 3
* Lärt mig att Poker har över 2000 spel och varianter
* Blivit sjuk och frisk igen
* Fikat med underbara vänner
* Tankat massa musik till min nya w880i
* Upptäckt att min beskyddare Mr.Green faktiskt funkar. Personerna i fråga vände i dörren. Tack Piotr.

Bra skit. Eller hur?


Jag och min beskyddare

                                      Jag och min zigenarnalle

Jag hade en helt förjävlig dag på jobbet härom natten. Ska inte nämna vad det handla om men jag blev rent ut sagt jävligt förbannad och besviken. Hur kan folk göra sånt? Men som tur är har jag min kära vän Piotr som gav mig en alldeles egen vakthund. Är dom riktigt elaka kan jag trycka på hans mage och skrämma dom med ett "I love U!"

Falskt alarm!

Jag som tyckte mig känna att mitt sug efter Australien försvunnet måste ha fått falskt alarm likt ett graviditetstest. Efter att ha snackat med både Johan, Sofia, Ella och Helena denna morgon vill jag inget hellre än att åka dit nu.

Jag saknar Sofia och våra djupa konversationer, Johans hjärna och kropp, Helenas partydjur och Ellas drinkar. Och att det därimellan finns palmer, stränder, surfkillar, sol och bad skadar inte.

Ella gav mig en dessutom en riktig karamell att suga på.. Är det mig han vill ha trots allt?


"You are..

Apple Martini
                                                                     the first person I ever seen make a Apple Martini correkt"

Säger en amerikan och lägger 100 kronor extra i handen på mig. Thank U sir, säger jag och ler.

Sexy.se

Tänkte bara varmt rekomendera Bingos butik på Drottningg 81. Som den underklädestorsk jag är så gick jag dit och storhandla igår. I butiken fick jag hjälp av ett blodinbombnedslag som kanske var den sötaste tjejen jag träffat. Hon var till och med mig inne i provhytten och hjälpte mig med allt från att hitta snygga BH:ar till att spänna, klämma och känna. Kändes inte alls konstigt utan hon kändes mer som en kompis. Service på toppklass. Jag gick därifrån med 3 BH:ar i påsen. Något fattigare. Något gladare. Och mkt snyggare.

Sexy
Sexy.se
www.sexy.se

Breaking me down?!

Jag ska tydligen vara en sån som är kall, disträ och överlägsen. Du. Fuck off and die.

Instruktioner till dig som besöker en bardisk.

Suck. Idag har jag haft så många idioter framför bardisken. Letade därför reda på Fias utomordentliga vett och etikett lista för dig som besöker en bar. Läs och lär.

-Prata högt och tydligt, tack! Som du kanske förstår är nattklubbspersonal/bartenders ännu mer hörselskadade än du själv är. Ni anar inte hur mycket SNABBARE det skulle gå i baren om varje person kunde vara lite behjälplig och böja sig framåt och ta i från magen! Ska jag fråga en dyngad person 3 ggr om vad han vill beställa snackar vi tidsförlust.

-Försök inte beställa om du knappt kan stå på benen. Hur kan du ha så låga tankar om mig och tro att jag skulle servera dig en ännu hårdare baksmälla? Varje gång jag nekar en person mer att dricka är det av en enda, simpel anledning: JAG BRYR MIG OM DIG!

- Vifta inte över min arbetsplats med hela armen utsträckt och kortet eller cashen i högsta hugg. Det precis lika störigt som när man har en envis flugjävel i ansiktet! Försvinn!

-Låt slippen ligga kvar på bardisken. Det är MITT problem att hålla reda på den. Det är riktigt störigt att få pappret slängt på golvet inne i baren, alternativt i en blöt diskho, batteriet eller annan blöt plats. Och framförallt: Håll INTE fram slippen i handen och försök vara "bussig" och ge den tillbaka till mig. I'm busy working!

-Sno inte mina pennor!

- Himla inte med ögonen/kasta huvudet bakt i förtvivlan/sucka högt, eller ännu värre, starta ett offentligt gräl kring varför inte just DU fick service först. Ledsen att jag behöver säga det här, med denna regel gäller enbart tjejer (samt fjolliga killar som här jämställs med nämnda flickor). Vissa människor tycks vara bortskämda med att alltid få gå först i kön och att bli särbehandlade som barn i åldersspammet 2-6 år. Sanning: När det är mycket att göra gör jag allt för att ge så snabb och rättvis service som möjligt. Ibland är det dock inte möjligt! Försök ha förståelse och håll ut - det blir din tur - snaaaart!

- Dricksa om Du tycker jag gett dig snabb och god service.

-Skriv inte "kuk" på slippen (känns som att jag inte behöver nämna att det oftast är killar i åldern 18-20 som använder sig av denna signatur, men upptäcker mig själv med att drivas av en lust att ändå få fram det så de själva kan förstå hur megaidiotiskt det är).

-Erbjud betalning för vatten. X antal glas går sönder varje kväll och av denna anledning är det mycket kostsamt att servera vatten "4 free". Dessutom spiller jag tid genom att ge varje vattendrickare 10-20 sekunder av min tid - då jag istället hade kunnat blanda drinkar och dra in pengar till stället samt drille till mig själv. Det är ju trots allt inte välgörenhet vi sysslar med!

-Sträck dig inte över disken och pilla bland sugrör, is, pinnar, frukt eller glas. Det är ju lite ohygienskt och småäckligt om alla andra ska behöva få dina bacillusker i sina drinkar?
Går du in och rotar runt på någon annans kontor? Jag skulle inte tro det.

-Och nej, du får inte mitt telefonnummer såvida du inte är en nia - tia (men då kanske jag redan skrivit det på slippen åt dig=)).

Pojke, kille, man, snubbe, whatever..

Kl är 13.39 och jag sitter och äter frukost.

Ringde pappa nyss och kollade läget. Mamma är för tillfället på långsemster så mina moderskänslor har för tillfället krypit ut ur mitt skal för att kolla om han ätit, tvättat och ja.. så huset står kvar helt enkelt! Visade sig att han hunnit med ett litet partaj med kompisar från Göteborg. Och min mamma for i onsdags. Så när katten är borta dansar pappa på bordet.

Får sen frågan av pappa när jag tänkte skaffa mig en riktig man. "Eeh, en riktig man säger jag?!" Finns det ens några sådana kvar. Han säger sen att bäst före datumet för en tjej är innan man fyller 25 och att det sen kan det bli svårt att hitta en man efter det. Att tjejer vid min ålder nu ska föda barn och ha allt det där på det torra. "Pappa lilla säger jag. Vi lever på 2000 talet nu." Hur mkt jag än vill, så tänker jag inte ta första bästa för det. För det andra har jag bara inte tid för det. Ett förhållande är tidskrävande och suger helt enkelt musten ur en. Jag har träffat många pojkar, killar, män ja U name it, men hur jag än vrider och vänder på det så får jag det aldrig att gå ihop. Jag måste nog helt enkelt sluta i restaurang branschen för att få det att funka. Så mitt svar till pappa var.. "No stress, det kommer..."

Gubben i lådan

Kvart i tre på morgon bakom baren får jag besök av min gamla stammis Janne. Janne är 60 plus, jurist, fet lya i Gamla Stan, villa i Skärgården, aldrig hemma, alltid ute på.. alltså, han lever ett jävligt flått liv. Jag och Janne har en väldigt speciell relation. Han har varit stammis hos mig enda sen jag börja och jag har alltid tyckt om att prata om djupare saker med honom. Han säger plötsligt att jag ser mognare ut, att jag har förändrats radikalt sen han såg mig för ett halvår sist och att jag har en säkrare blick och ser fullkomligt sprudlande ut. Kändes som att vinna tio miljoner på lotto för det är verkligen så jag känner mig. Och för första gången får jag det bekräftat av nån jag knappt känner. Jag berättar sen om alla mina vilsna planer och min feghet att dra tummen ur rumpan. Han säger sen att jag har allt. Allt det där för att lyckas och för att komma nånstans här i världen. Så vad väntar jag på? Jaaa, vad väntar jag på?!!!

RSS 2.0