Kompis det går bra nu

image209

Linnégatan nästa?! Äntligen bra skit på gång. En annan sak också.. äsch, det får vänta..

Just nu

Just nu ligger jag i min säng. Jag har två lager kläder på mig, mössa, strumpor och två täcken över mig. Behöver jag ens säga det? Jag är sjuk. Jag fryser, svettas, yrar och har ont i hela kroppen. Stryker jag tex mina fingrar längst med armen så gör det ont. Ont. Ont. Ont. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Förmodligen tror ni att jag gått utan underkläder, suttit på något kallt, festat för mkt och utbytt saliv med någon sjukling. Men icke sa nicke. Jag tycker jag varit mer hälsosam än någonsin. Men tydligen hjälper inte det. Jag börjar få onda aningar om att någon utför vodoo över min hälsa..


Vart tog solen vägen idag?

image205

Mange som fan

Jag måste berätta. Sommaren 03 åkte jag tripp, trapp och trull till Ayia Napa för andra året i rad. Helt fascinerad av denna "supa tills du stupar kultur" gjorde oss helt galna och vi svänga våra lurviga 24 h om dygnet i hela två veckor. Iaf. Ayia Napa 03 var den sommaren jag träffade Mange som fan. Han var rakad, stor som ett hus, tattuerad till tusen och sug i blicken. Han var vakt på Grabbarna Grus och jag tyckte att jag var coolast i hela världen som fick till det med just honom av alla killar. Minnet sviker tyvärr hur det gick till, antagligen på grund av den höga promille halten som då ständigt florerade i mitt blod. Jag var lyckans ost varje natt jag fick spendera med honom, vilket var i princip varje natt under hela min vistelse där. När han sen sa att jag var den tjejen som han hade spendrat mest tid med någonsin under hela hans säsongande, gjorde det mig ännu lyckligare. Han fick mig att känna mig speciell. Åh, jag minns speciellt sista natten. Vi var på Grabbarna Grus då han sa till mig att han förmodligen inte orkade sova ihop med mig, eftersom han hade jobbat aset av sig. Med gråten i halsen åkte jag hem där någon av tjejerna var hemma, och om inte jag minns fel så grät jag nog också. Mitt i alla tårar är det plötsligt någon som bankar så hårt på dörren att vi höll på att skita på oss. Och där stod han. Min bara min. Någon av tjejerna hade då skvallrat att jag var hemma och sura. Han tog mig i famnen och bar mig till hans vespa som han körde omkring på där nere. Jag fick nu äntligen sitta bakom honom när han körde och jag höll om honom så hårt så hårt. Mm, det var kärlek det. Puppy love big time om jag säger så. Vi till och med sågs någon gång hemma i Stockholm efter det. Hittade till och med ett mail på min hotmail som jag skickat till honom.

Subject: Home sweet home..
Date: Tue, 19 Aug 2003 22:02:11 +0000
Hur e läget?

Själv har jag nu äntligen kommit hem efter 5 timmars resande till ett grått, kallt och regnigt Sverige:( Usch..längtar verkligen tillbaka till värmen. Känns att det börjar bli höst nu. Ett plus är att jag känner mig lite bättre iallafall. Min efterlängtade röst har nu börjat falla på plats, men cypernhostan vägrar dra sin kos. Ska nog till doktorn imorrn och göra en koll och kolla om man har nå virus i kroppen. Och du jobbar och står i förstår ja.. Kändes så konstigt att vakna upp i morse och inte ha dig brevid mig, så tomt och du e så långt bort. Saknar din stora trygga famn..mycket. Hoppas du vill träffa mig när du kommer hem igen.. vill inget hellre. Hoppas bara att det är rätt mail adress nu.. Ta hand om dig vännen, tänker på dig. Puss och Kram Pia


Så vart vill jag komma med min love story såhär 5 år senare?! Jo, i natt när jag stod i baren på White Room, så står han hux flux framför ögonen på mig och säger.. Är det du?! Är det verkligen du?! Guuuuu va kul att se dig! Alla minnen fladdrade förbi i 180 och jag kände mig som 18 igen. Vi kramades, tjoade och kunde knappt slita blicken från varandra innan jag tog min drink och gick vidare till mitt sällskap. Nu sitter jag här och ångrar varför jag aldrig frågade om hans nummer.. Antagligen är han fortfarande tillsammans med fina Tina. Så nevermind.

Äcklad

När allt var städat och klart i våran bar så tog jag och Carro vårat pick och pack och drog. På håll ser jag min fd. kk. Det vill säga den matematiska vakten som jag en gång i tiden näst intill var upp över öronen i. Eller upp över öronen är nog fel.. Kåt över öronen i?! Hur som haver, på håll ser jag att han står och snackar med två (max 18 år) tjejer, och jag ser hans äckliga smöriga leende som bara han har. Jag och Carro e nu på väg till bussen då han ser oss två komma som två amasoner i mörkrets tidiga timma. Men med tanke på att jag tidigare har fått psykbryt på honom och sagt saker som "Du knullar alla brudar" och bla bla bla, så vågade han såklart inte stå kvar där och snacka med sina två små fynd. Utan han rör sig mot mig, med donnorna hack i häl och utbrister Heeeeeeej Pia med sån äcklig konstig bebis röst att jag vill spy. Jag får inte fram ett ljud, mer än att jag just i det ögonblicket ångrade varenda timme, varenda minut och varenda sekund jag tillbringat med denna 2 meter långa jättebebis.

Kära gud, bevara mig från denna jättebebis för all framtid. Amen.


Jag har nu ringt och sagt godnatt min skatt till Johan. Så nu säger jag samma sak till er. Godnatt.. eller god morgon. Välj själv =)

Shoppingmani

image203

Blommor e tydligen vårens och sommarens hit i år. Och jag min torsk har nu inföskaffat mig ett stycke blommor för 98 riksdaler. Ett fynd mao.

Så nära men ändå så långt bort

image202

Jag är med hund

Eller jag önskade att jag var iaf. Av någon märklig anledning hamnade jag av en slump på http://www.hundarutanhem.se/ hemsida. Väl där börja jag snoka lite och ser sen världens guldklimp vid namn Rusty. Jag är såld, tokförälskad och helt enkelt nerkärade i denna varelse på 4 ben. Ser ni hur snäll han ser ut?!! Barndomsminnen sen jag gick ut med grannarnas hundar i vårt bostadsområdet dyker upp och jag minns så väl hur lycklig jag var där jag gick med kopplet i handen och en tuss springandes vid fötterna. Ja, det var Duga, Curry, Alicia, Rufus och gu vet vad dom hette. Nu vill jag nästan ringa pappa och be han ta hand om Rusty tills det har ordnat sig med lägenhet för mig.


Jag måste erkänna. Jag ringde pappa. Han förstod så väl vad jag mena när jag sa att jag ville adoptera den här stackars söta varelsen. Han sa att han absolut hade gått med på att ta hand om den om det inte var för att min lillasyster var allergisk. Sen kläcker han hur han så gärna också skulle vilja ha en hund men att det inte går pga det. Typiskt. Sen skickade jag länken till Johan och säger att vi kan ha dela vårdnad när han kommer hem.


Pia Maria Olivia säger:visst var han fin?! johan säger:ja johan säger:jag gillar hundar Pia Maria Olivia säger:nästan så jag vill adoptera honom johan säger:hehe mm  johan säger:kostar en del Pia Maria Olivia säger:vi kan ha honom varannan vecka johan säger:a mkt tid ska agnas at han/hon Pia Maria Olivia säger: =)
johan säger:hehe joimage199 
Pia Maria Olivia säger:joooooo
 

      
image201Shine inside and out

Två ha begär har dykt upp i min hjärna. Först denna "Heeey I wanna fuuuck you" sko som jag ser mig själv i, tillsammans med ett par glödheta, brunbrända nakna ben och en blomsterkreation till klänning på. Sen har vi det här halsbandet från Dogeared.  Jag och halsband brukar inte riktigt gå ihop, men jag känner att jag och detta fina skulle kunna bli riktigt bra kompisar...

Då ska jag bara gå ut på stan och se om skorna finns kvar, och sen lägga en beställning på halsbandet. Ni vet den här känslan av att ha letat efter något, och plötsligt står det bara där framför ögonen på er. Det känns så rätt , så rätt och no matter what, så måste ni ha det till varje pris. Mm, visst är det fantastiskt?!


image197image196

Vad händer?

Idag har jag suttit och brainstormat över min framtid. Ja, man behöver det ibland. Så vad kom jag fram till? Jo, att allt från bostad till jobb måste en dramatisk förändrig ske snarast. Jag har ringt mitt rederi, inget jobb än så länge. Jag har kollat ams, monster och diverse utlandsjobb. Men inget, verkligen inget tilltalar mig. Jag vet inte om jag är kräsen, eller om jag helt enkelt har tappat stinget. Det sista jag vill är att sätta min fot på en sketen restaurang.. Skulle isf vara något mer avancerat i form av Grand Hôtel, jag borde nog ringa min bekant Axel där. Så hur var det nu med att plugga vidare? Jo, isf förmodligen till hösten. Men nu känns det alldeles för tidigt. Jag håller helt enkelt på att bli tokig. Är det vinterns tristess som fortfarande sitter i? Mm, antagligen.

Lusten försvann och latmasken Pia kom fram

image194


Jag hjärta min säng. Heeela helgen.

Det lilla livet

Idag är det tydligen Valentines day, och allt jag har fått än så länge är ett sms där det stod - Svara då käring. I helgen när jag var som svettigast och som mest busy i baren så står det plötsligt en Svegsbo mitt framför ögonen på mig. Han verkade helt överlycklig av att se en så kallad Svegare och hängde där långt in på timmarna. Med ögonen i kors vid stängning så frågade han om vi kunde byta nummer, och snäll som jag är så bytte vi. Vad jag inte hade räknat med, var dessa jobbiga sms som ständigt skulle dyka upp i tid och otid. Första sms:et var ändå helt okej, och jag avslutade mitt med -Vi ses när vi ses. Låter inte det som att man vill bli lämnad ifred då? Iaf, igår fick jag åter igen ett sms, men i brist på lust och ork så svarade jag inte. Och idag vaknar jag med att mobilen piper och i inkorgen läser jag - Svara då käring. Där och då blev min bägare fylld och jag skickade;

För det första, - Du kallar inte mig kärring.
För det andra, - Jag är inte intresserad.
För det tredje, - Skicka inga fler sms
.

Men det lilla livet hade tydligen en förklaring till varför det stod käring och inte kärring. Jo, det var käring som i kär. Suck och stön. Därefter skriver han att han trodde jag var intresserad eftersom jag gav honom mitt nummer. For fuck sake. Im not. Här och nu slutar jag vara snäll och ger endast ut det till dom jag finner något intressanta. Punkt.

Det kanske kommer gå bra nu2008-02-07 | Av: Felicia Stålkrantz Baurèn

Tisdag

Venus ligger på gränsen till att påverka dig just nu. Du känner dig gladare och mer positivt inställd till det mesta. Dina kollegor märker att du är på bättre humör och det höjer stämningen på jobbet.Wapbabeloba! Det ser ut att gå bra nu. Precis när jag behövde det som mest. Hoppas det går vägen. Pleease! Idag kommer mamma förbi en snabbis då hon har dansskorna i bagaget. Hon ska tydligen på en sån där Finlandsfärja med namn Cinderella för att svinga sina lurviga med vänninorna. Hon är som hon är hon. Själv har jag en hel lista med lukta gott och andra nödvändigheter hon ska få handla till sin kära dotter.

Förresten

Häromdagen började jag en konversation med min galna vännina från Göteborg. Vi gick samma bartenderskola i Sunne för sisådär 4 år sedan. Hon är en varm, härlig, underbar, tattuerad, rödhårig liten dam med breeeed göteborsk dialekt. I looove her! Iaf. Hon frågar om jag ska med till Thailand i december för att hon ska gifta sig. Hörde ni??! GIFTA sig! Oooh my fucking jävla good. Paniken stiger. "Bulle i ugnen" till höger, lägenhet och hus till vänster, förlovning hit och dit, och nu ska en i hela skaran gifta sig. Fuuck sake. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal?! Hur som helst är jag överlycklig för eran skull och ska göra allt jag kan för att få komma med er ner till Thailand. Vill med tårar i ögonen och gråten i halsen höra er säga  I do och lova varandra dela glädje och sorg tills döden skiljer er åt. Om inte. Så ska vi se till att ses i Göteborg. Snarast!

With Every Heartbeat

Baby we can make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby?

Immunförsvar De Noll

För övrigt har jag åter blivit sjuk igen. Sug säger jag bara.

image192

Plötsligt

Plötsligt får jag en bild från ingenstans i mitt msn fönster. Det är en bild på mig i ett mkt berusat och blött tillstånd i Australien. Bilden kom visst från en kille i Frankrike. Mkt upphetsande, tack för den!

image191

Dagens

Nu ska jag skynda skynda mig iväg till Södersjukhuset där en nyfödd bebis ska hälsas på. Därefter ska jag möta min Hanki på Muggen då våra vardagliga problem ska hissas och dissas. Sen gott folk har ju lurat med min roomie på 60 min spinning ikväll. Förmodligen kommer han inte kunna gå imorgon. Hehe. Pia von Evil som sagt..


Naaaj, inte nu igen!

Aaah, det är inte sant. I och med att jag hoppat mellan två olika mobilnummer de senaste 2 månaderna, har jag nu än en gång missat en avgång med Crystal Cruises. Det är inte sant. Jag lyssnade av mitt mobilsvar i helgen och får höra min jobhunter Gry på näst intill oförstålig norska säga "Haaaaj Piiija, det e Gry fraa Crystal Cruises. Riing maaj så fort do höör detta häär". Jag ringer idag. 1,5 vecka försent. Det är inte sant. Men Gry, bäst som hon är, säger att jag fortfarande står som nummer 1 i listan och så fort nästa bartenderjobb är ledigt så är det jag som åker. Låt det gå fort och låt mig få hamna i någonstans i Karibbien. Eller varför inte Mexicanska Rivieran, eller rent av Panama Kanalen. Jag behöver tinas upp. Snälla.

För övrig väcktes jag av en full, hickande Johan från Surfers Paradise kl. 06.30. Han hade sett Super Bowln och var nu ute och svängde med sina vänner. Det här är verkligen helt sjukt. Nu har vi känt varandra i snart 4 år, träffats en sommar, och fortfarande hörts i princip varje dag sen dess. Han vet allt, tamme tusan allt om mig. Skrämmande hur nära man kan bli över msn och telefon utan att träffas. Hur sjukt det än låter så är han en av mina absolut närmaste. Han betyder massor för mig. Finns ingen jag håller så kär som honom. Jag vill ha honom här, och snart är det på gång..

image190

Jag och EJ från helgens tjejkalas

Temat för helgen

Party like a rockstar, look like a moviestar, play like an all star and fuck like a pornstar.

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag ska ha!

RSS 2.0