Redan då

Så sant. Tors 22 dec 2005 21:06 Övrigt, 13 läsare totalt
Vet inte vad jag gör, men på nåt konstigt vis så lyckas jag alltid dras till puckon. Svin, idioter, horbockar, U name it. Kan nån ge mig en instruktionsbok och please förklara hur det manliga könet fungerar, för jag fattar noll. Allt har varit bra mellan oss, och plötsligt händer det igen. Jag tänkte.. "nej det här händer bara inte". Men klart som fan att det hände. Jag vart skit förbannad. Drack upp min drink, tog på mina skor och smällde igen dörren. Vet inte om han fatta. Men han ringde sen 100 gånger på natten. Dra. Dra åt självaste helvete. Det var fan sista droppen. Inte för att jag bryr mig så. Men fan. Hur tänker ni? Skulle aldrig ens tänka tanken. Aldrig.

Men ärligt. Så fort jag träffar en snäll kille. Ja, då blir allt så tråkigt. För då händer inget.

Good.. Jag har blivit hjärntvättad


Haha. Minns ni Lunarstorm? Jag var in en sväng nu i brist på annat och läste min gamla dagbok där. Jag blir nästan kär i mig själv. Jag rockar.

Jag har feber.. Lenny Kravitz feber..

image189

Pia Deluxé

Se där ja. Jag har lyckats få till hela 3 dagars ledighet denna vecka. Underbart. Det ska städas, tvättas, diskas, peelas, solas, tränas, fixa manikyr, klippa  och färga håret (?), banken, betala räkningar, dricka avskedsdrink för Peter som flyttar till Portugal, servera på ett bröllop, festas med tjejligan på lördag, träffa nära och kära.. ja ni vet.. standardlistan!

Panikattack

Sympton vid en panikattack

 • Ökande subjektiv anspänning
 • Bröstsmärta eller obehag, hjärtklappning, "bultande hjärta", takykardi
 • Svettningar, frossa, värmevallningar
 • Darrningar, skakningar
 • Kvävningskänsla eller andningsvårigheter
 • Illamående, "fjärilar" eller orolig mage
 • Yrsel, svimningskänsla
 • Overklighetskänslor
 • Domningskänslor
 • Rädsla att dö, förlora kontrollen eller "bli galen"


 • Aaa, vad är det för fel på mig? Jag håller på att bli galen! Jag känner mig som 14, oskuld och okysst. Kan det bero på att man har bränt sina fingrar ett antal gånger tidigare? Vaaaad håller jag på med?!

  Min mamma är bäst inga protest

  Gårdagens sms från min söta svengelska mamma.

  "Hey Sweety! Vad gör du? Jag har ringt dig four times, men du svarar ej. Hör gärna av dig. We miss you! ! Puss Mamsen. PS. När kommer du hem? DS

  Oh well, oh well

  Det kittlar dödsskönt i kistan. Inga detaljer släpps mer än att jag inte kan sluta le. What a daaaaaaate! Nu återstår att se vad som händer. Men jag kan inte sluta hålla en tumme eller två.

  För övrigt är jag helt slutkörd efter denna löningshelg. Jag har ont i hela kroppen av att ha serverat allt annat än vatten till mina gäster. Det märks att folk har gått törstiga en hel månad utan pengar, som dom förmodligen brände upp lika fort som dom fick dom. Tur att jag inte var en av dom.

  Idag väntas skvaller och mys med Ella hun. Ni ser vem som är sjuk och vem som är hemkommen från Australien ha?!


  image188

  Hello Vito and Bruno!

  Teknikens under?

  Inte om man heter Pia Maria Olivia iaf. Vet inte hur jag har lyckats tappa bort en ny telefon, spillt vatten över hela min bärbara så den låg på tork i 24 timmar (trodde aldrig den skulle se dagsljuset igen!) och nu dessutom fått min gamla telefon att aldrig mer vilja starta. Repratören på 3 frågade om jag hoppat på den senaste tiden.  Ööh, well, okej att den varit med om ett och annat, men hoppat på den?! Nej nej. I hopp om att det var batteriet som var skadat gick jag och köpte ett nytt batteri för 398 spänn. Men tji fick jag. Enligt min vän Niklas på 3, så vill min telefon inte ens ta emot ström. Skönt att jag har hela jävla telefonboken sparad på mobilen och inte på kortet. Bra där. Börjar nästan tro att jag krossat en spegel i sömnen med all min otur och klumpighet. Nog om det.

  Ikväll har jag date. Japp, en sån där tvättäkta date. Plus i kanten för att han faktiskt ska ta mig till Rockbjörnen ikväll. Önska mig all lycka till att jag går därifrån utan att nynna..

  "You're think you're a man, but you're only a boy, you're think you're a man, but you're only a toooy..."

  Om,om,om,om,om,om igeeeeen

  In och ut, ut och in,in och ut igeeeeen. Jag måste nog ha SM guld i att äta antibiotika det senaste halvåret. Efter gårdagens besök hos Farbror Dr konstaterar han att dom härliga streptokock bakterierna åter igen har hittat till rätta i min kropp. Skönt att det händer ungefär varannan månad. Skönt att min Farbror Dr inte vill operera bort mina mandlar förräns jag har haft det några gånger till (whaaaaat tha fuck). Skönt att hela jävla sjukvården suger. Måste man vara nära döden innan dom ska reagera?

  Dont know why, but today, I´m weak

  I`ll be waiting med Lenny Kravitz

  He broke your heart
  He took your soul
  You're hurt inside
  Because there's a hole
  You need some time
  To be alone
  Then you will find
  What you always know


  En helt vanlig onsdag

  Skjut mig, bind fast mig, gör vad ni vill.

         
  Cafeét.

  Happy Birthday to you

  Nina the bombshell fyllde år i fredags, och det firade vi såklart med champagne och drinkmarathon på Neu. Lika trevligt som alltid. När jag sen står där i baren så hör jag plötsligt hur DJ´n spelar något bekant i mina öron. Jo, ja visst. Han spelade en favorit som ständigt spelades ute på i Australien. Varsegooda mina vänner. Här kommer The Similous med All this love.

      

       Idag står det en timmes kondition i min kalender. Det vill säga att min plan på Beach 08 sätter igång. Så det är väl bara att snöra på sig mina röda rolls royce och dra iväg till gymet. Men det tar verkligen emot. Jag vill hellre ligga kvar här under mitt varma täcke och bara mysa och låta all julmat sitta kvar som ett smäck runt magen. Men efter att ha sett Victoria Secret Show 2007 så går det bara inte.. det går inte. Nu inleds januari månad med mer sömn, hälsosammare mat, vatten och total alkoholförbud. Nu kör vi.


  Sådär ja..

  Back in business så att säga. Jag vet inte vad jag har hållt på med den senaste tiden. Något fick mig att tappa förståndet om så för ett litet tag, var det kärlek (vilket det inte var) så vill jag inte vara med om det igen. Jag skulle kunna ta och skriva en bok om alla knepiga män jag stött på i mitt liv. Den ena efter den andra. Eller är det jag som är knepig? Iofs, alla hästar är nog inte hemma här heller..

  Ikväll väntas bio mys med Natalia sweetheart. Vi ska se The Jane Austen Book Club. Spännande. Känner dock inte igen ett enda namn av skådespelarna som medverkar, men det behöver inte betyda något negativt, snarare tvärtom. Ska bli skönt att kura ner sig i en bio sits med en loka i ena handen, möjligtvis popcorn i den andra och bara vara. Måste dock ta och leta reda på mina superheta glasögon så jag orkar hålla ögonen öppna, men vart dom nu ligger och dammar är en annan fråga.

  År 2008 alltså.
  Året då min lillebror kommer fylla 20 år. Tjuuuuugo(!) och ta studenten ett år försent.
  Året jag fyller 23, vilket inte låter allför hett. Jag börjar bli tant, på riktigt.
  Året som kommer innebära en egen lägenhet.
  Året som kommer ge mer pengar.
  Året som kommer innebära olika flykter till varmare breddgrader. Möjligtvis en jordenrunt.
  Året som jag ska ta mitt förnuft till fånga.

  Minnen och bilder av 2007 på olika sätt och vis..

     
          
   


  HAPPY NEW 2008 MOTHERFUCKERS!

  image130

  RSS 2.0