Duskey Sound and Doubtful Sound - New Zealand
 

Vi har haft världens finaste dagar i Nya Zeelands fjordland med delfiner simmandes längst med skeppet i evigheter. Otroligt vackert!


All around New Zealand

      

Fullt upp som vanligt. Har hunnit med Waitangi, Auckland, Tauranga, Napier och Wellington. Nya Zeeland är underbart. Vackert, städat, otrolig natur och vänliga människor. Jag har hunnit med lite shopping, testat en och annan NZ öl och dessutom svängt mina lurviga på en nattklubb en måndagkväll. Det svängde inte riktigt, men det var trevligt. Nu har vi 8 dagar kvar innan vi är i Sydney, Australien där vi dessutom har overnight. Ska bli otroligt roligt att hooka upp med Fia och känna Sydneys sköna vibbar igen.

Skitsjukan

Min cabinmate har fått skitsjukan. Det innebär att min cabinmate har fått en egen cabin och det innebär att dom isoleret mig med. Mig isolerar dom i 24 h och min cabinmate i 72 h. Helt galet. Men baskiluskerna sprids så förbaskat snabbt ombord på denna båt. Jag har dock inte fått skitsjukan ännu.. men dom tror att jag inom 24 h kommer sitta på toaletten och gråta. Dessvärre njuter jag rättare sagt av att ha blivit isolerad. Behöver inte jobba ikväll (vilket jag gjort varje kväll de senaste 4 mån), latar mig i sängen med tvdosan i handen i högsta hugg och får samtal från min piccolo stup i kvarten som frågar om jag önskar något. Jag har precis smaskat i mig nudlar med jumboprawns och wokade grönsaker. Riktigt yummie. Ska snart ta mig en lååång dusch, skrubba mig från topp till tå och sen smörja in mig i en lyxig lotion från Victorias Secret. Därefter blir det mer tv och mer läsning i Anthony Kiedis självbiografi Scar Tissue som baby gav mig i Portugal för 100 år sedan.. Jag undrar förresten vad han gör. Han som jag kallar min baby. Vi har inte pratat sen Mexico eftersom jag inte haft någon mottagning sen Los Angeles. Var i våran parfymshop häromdagen och jag jag råkade sniffa på hans parfym Hugo Boss, som han alltid bär. Jag fick flashbacks big times och sprang och köpte mig ett telefonkort för att försöka ringa honom. Men det gick inte eftersom vi var mitt ute i ingenstans.. Ska testa igen ikväll. Klockan är 10.37 am hos er och 22.37 pm här. Skaplig skillnad. Känner jag honom rätt har han nog inte ens klivit ur sängen ännu. Later.3 dagar sedan i Noumea - French Caladonia

My godnessUngefär så här svettig och skön blir man efter 1 timme på gymmet om man heter Pia. Har inte satt min fot där på säkert en till två månader nu efter alla paradisöar, och lite för mkt av det goda börjar man känna hur flåset och kläderna inte är som det borde. Ge mig en månad and I would be back on track again!

Förresten. Suva, Fiji som vi var i idag var rena skithålan. Jag blev riktigt besviken. Ungefär samma känsla som när jag var i Indien för några månader sen. Aldrig igen. Iallafall inte Suva. Jag antar att vi dockade på fel sida av ön, då vi hörde att andra sidan var rena paradiset. Vi hamnade i downtown där det var lortigt och jobbiga människor överallt. Men men. En upplevelse rikare iallafall.

Fiji tomorrow.. Can't wait!


Raritonga - Cook Islands


En inte allt för solig dag i Bora Bora - Tahiti, French Polynesia

Flight Details

KLM ROYAL DUTCH AIRLINES 19 MARS THURSDAY

FROM SINGAPORE  TO AMSTERDAM
DEPART 22.50  ARRIVE 05.30 20 MARS
---
KLM ROYAL DUTCH AIRLINES 20 MARS FRIDAY

FROM AMSTERDAM TO STOCKHOLM
DEPART 09.20  ARRIVE 11.25Snart, snaaaart är jag hemma igen! Kommer pussa och krama sönder er allihopa! Saknar er mucho!

Rangiroa - Tahiti, French PolynesiaRSS 2.0