Nuka Hiva - Tahiti, French Polynesia


LivetPia från Chile, Carina från Brazil, jag, Erika från Portugal, Amy från South Africa och Edwin från Philippines

Livet har varit alldeles för härligt senaste tiden, så jag har varken haft lust eller tid att skriva. Om några timmar är vi i Nuka Hiva, Tahiti, Franska Polyneserna och det ska bli otroligt skönt eftersom vi varit till sjöss i 5 dagar nu och jobbat aset av oss. Trötta jag ska sova nu tills vi dockar. Later aligators!

Cabo San Lucas, Mexico

Dagen har spenderats i Cabo San Lucas, Mexico. Såklart glömde jag ju min kamera ombord, så det blev inga bilder tagna idag tyvärr. Cabo är otroligt vackert, vänliga människor, god mexikansk mat för att inte tala om den goda ölen liksom tequilan. I like! Jag och min brasse (som äntligen är här!) tog en cykeltaxi runt för att sen sätta oss ner och äta och dricka gott för billig peng. Hit måste ni åka!

Acapulco - Mexico


Varför?

Ska det här med kärlek vara så svårt? Why, oh why? Kineeesen är inte att leka med idag. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

---

Jag antar att allt handlar om kiss and make up. Forever and ever again.

---

Baby to me;

Your freaking beautiful

as always

---

Okej, nu är jag glad igen. =)


Förkyld

Som fan. Hela båten hostar, snorar och har ont i halsen. Inte kul. Speciellt inte när det är över 30 plus grader och solen riktigt steker där ute. Därför har jag spenderat min dag i min cabin tråkigt nog. Städat, pysslat och tvättat. Pratade med min älskade baby igår. Vi missar varandra precis i Los Angeles nästa vecka. Så himla typiskt. Köpte honom en liten present från Mexico igår dessutom. Jag saknar honom. Känns så långt bort bara tills vi träffas nästa gång och samtalen blir bara färre mellan oss.. Cirkus 2 månader och 4 cruises kvar. Sen är han i mina armar igen.


Puerto Chiapas - Mexico
Alive

Får ni ibland lyckorus genom hela kroppen och bara känner hur ni älskar livet här och nu? Att varje sekund, varje minut, varje timme är fucking fantastic och att alla människor runt omkring dig bara är vackra och underbara med exact samma rus genom kroppen som du har? Och allt vi är höga på, är just livet.


Jag undrar..

Vart jag har fått mina galna gener ifrån. För jag är verkligen helt jävla crazy. Ibland.


En dag genom Panama Kanalen

Väcktes kl 9 i morse av Carina som ville gå och träna. Med grus i ögonen svarade jag oh no, not yet och vred mig mot väggen igen och somnade om. Kl 11 väcktes jag av min städerska som ville städa mitt rum. Jag skrek nooo så det ekade i hela korridoren och vred mig sen ännu ett varv för att somna om medans hon stägde dörren. Kl 12.30 ringde det igen och då var det svennen som undrade vart jag tog vägen igår. Kan inte förklara varför, men jag är så jäkla trött now-a-days. Antar att mina 4 månaders jobb non stop börjar ta ut sin rätt. Jag känner mig som en levande zombie. Med mat i magen fick jag plötsligt ett sånt sjukt infall av att ringa och prata med någon. Gick och köpte mig ett telefon kort och ringde hem till pappa. Min älskade pappa. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag berättade om mina kommande planer.. Jag tror att jag har en riktigt bra idé på gång. Mer om det en annan gång. Men han tyckte iaf att vore värt ett försök..! Sen ringde jag till Sofia som nu har flyttat in i min lägenhet! Åå, den låter helt underbar! Stor som en trea, med fint badrum och kök, stor balkong och med tunnelbanan 2 min bort. Vill hem hem hem och inreda den nu! 2 mån kvar nu. Eller 2 månader och 10 dagar. Cant wait.


Grand CaymanHipp Hipp Hurra! Idag är det pappa Görans födelsedag!Spara en tårtbit tills jag kommer hem! Saknar er mucho!

Om 6 timmar

Åker min älskade vän Paulo hem till Brasilien. Förmodligen kommer vi aldrig ses igen. Känns helt sjukt. Vänner kommer. Vänner går. Han kommer alltid finnas där inne. Långt inne i mitt hjärta.

I love Miami

♥♥ 

♥ 

Jag trivs så förbaskat bra i stora städer, där allt liksom pulserar. Här skulle jag kunna bo. Lätt.

I've been to the candyshop


Victoria's Secret is the shit.


After work

Ett gäng. Två gitarrer. Fina stämband. Massa prat. Öl. Vin. Pappersmuggar. På däcket in the front of the ship. Kolsvart. Stjärnklart. Stjärnfall. Havetsbrus. Vinden i håret. Frusna. Men alldeles, alldeles underbart.

16 dagar kvar

Ohh you know you're stunning
You're absolutely stunning
But you're always runnin
But I'll catch up to you
The way you keep your distance is
Keeping my interest
So I'll keep it persistent
Ohh maybe someday
Someway, somehow in some town
We'll get together and
We'll break it down
And I'll ask why you've been
Shy that way

Brun. Inte gul. Brun.


All by myself

Här sitter jag. All by myself i min säng efter en sponsrad kväll i crewbar. Åh. Jag har sådan längtan. Efter ömhet och närhet att jag dör. Jag saknar min baby. Mitt amerikanska guld. Min andra halva. Mitt hjärta. Min kines. Jag önskar att han låg här brevid mig just nu.. och alla tankar som skulle passera i min hjärna skulle vara att han bara var min. Min, min, min. 2,5 månad kvar nu. Sen. Sen kör vi på riktigt igen. Så många tankar och funderingar som snurrar i min lilla hjärverksamhet. Om 19 dagar kommer dessutom Brazil tillbaka. Jag vet inte hur det kommer bli. Förmodligen helt galet. Pleeease Pia, be a good girl. För en gångs skull..

2,5 months to goHerregud. Så här trött har jag nog aldrig varit. Uppdaterar om några timmar igen efter lite sömn. Later.

010109


Me, Mario and Carina in Barbados yesterday


Dagens
feeeel gooooood låt såhär första dagen på året. Mina damer och herrar.. låt mig presentera Easy like a sunday morning. Klart bäst i mitt itunes idag. Får mig sådär lyckligt, glad och pirrig i både knopp och kropp!

"I wanna be high, so high
I wanna be free to know
The things I do are right"

RSS 2.0