Heaven help

Svettig och jävlig efter ett träningspass ligger jag här i sängen helt utmattad. Jävligt fräscht, jävligt. Någon fullständigt suger musten ur mig här ombord. Fullkomligt. Vi bråkar, tjafsar och slänger grejer på varandra. Jag vet inte om jag orkar så mycket mer. Så fruktänsvärt trött på det hela att jag nästan funderar på att packa min väska och dra. Ni får inte tro att jag drar bara för denna persons skull, nej nej. Jag är faktiskt trött på att flyta omkring också.. vara långt ifrån mina nära och kära.. min lägenhet.. svårt att förklara för er som aldrig varit på rymmen förr. Man liksom hatar och älskar detta på samma gång. Men nu känns det bara som jag hatar hela grejen. Känner mig inte lycklig här. Och livet går väl ut på att vara lycklig, eller?

Vad var det jag sa ekar redan i huvudet.. Jag skulle ha stannat hemma redan från början och tagit jobbet på Hilton. Lätt att vara efterklok, som alltid.


Imorgon är vi hur som helst i Barcelona. Som jag längtat efter att strosa längst med La Rambla igen. Andas frisk luft, få inspiration och bara vara. Me, myself and I. Som jag behöver det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0