What do my stars say about me?

fun quiz for myspace profile and blog


Never love againBekräftat. Done. Over and out. Slut. Finito. No more feelings. Kåt? Inte ens lite pirr mellan benen. Hur fick vi till det förr? Var jag verkligen så head over heels? Really? Skärpning Pia. Naiv?! Javisst. Thank god för att du din idiot ringde upp i din egen ficka. Så jag fick reda på allt. Svart på vitt som man säger. Och som jag sa. Jag ångrar allt. Vad sa du? Vänner? For what reasons? Vet du vad? Sug din egen kuk. Ciao. Goodbye. Arrivederci. Sayonara. Hej då. End of story.

I mina högtalare

If you catch me dreaming
Please don’t wake me till I'm done
Just leave me sleeping
Until the morning comes
Just pass me over
Make believe that I'm not there
Just leave me be
Until the Savior comes

Pass me over, Anthony Hamilton

Orka

Hur länge ska vi ha det såhär egentligen?


I thought I was ready for this..

Men tydligen inte. Verkligheten har kommit ikapp mig med storm steg. Jag som skrikit och gapat att jag vill ha mitt jävla space. Och här står jag nu på söndag på egna ben. Tårarna rinner oavbrutet. Jag som lovat mig själv att det inte ens skulle få inträffa. Men dom går inte att stoppa. Jag känner mig liten. Ensamast i hela världen. Universum. Det är tydligen jag mot världen nu. Och ingen är räddare än jag.

Ibland

Vill jag inte heta Pia langre.

Give me sooome spaaace!

Usch. Jag är en hemsk människa ibland. Bara skriker och gapar på min b-friend. Helt i onödan. Hur som helt ska jag väl nu få mitt space som jag tjatat om då han åker hem om en vecka eller två. Men förmodligen dröjer det inte länge förrän han är back on track igen. I hope. Lillebror åker också hem i en månad. Så här kommer jag vara all by myself. Ska bli skönt på ett sätt. Men förbannat ensamt på ett annat. Jag får krama kudden helt enkelt.

Seriöst

Idag skulle jag nog kunna köra alla pass på Sats på en och samma dag. Har så mycket adrenalin i kroppen så det är helt sjukt. Min hjärna exploderar nog snart. Känns som alla sliter och drar i mig. Min ex amerikan har ringt hela veckan och sökt mig utan större framgångar. Även fast han har grejer som är mina och som jag helst borde ta och hämta så vet jag inte om jag vill längre. Kanske rädd, rädd för att det ska göra ont.. Som så mycket annat. Förmodligen kommer jag fälla en och annan tår.. Även fast det är över sedan länge. Jag vet inte om han har gått och tänkt om nu eftersom jag till slut gav upp att vara hans stöd och andra halva. Saknar han mig nu? Nu när mitt hjärtat är halvt och jag ligger i någon annans famn. Hur typiskt?


This man

Giving me goosebumps.

A.Beautiful.Walk.Sätra.Beach


No more tweezers, tråd is the new shit


Give me a break

Jobb, jobb och jobb. Och darimellan brak brak brak. Lillebror, b-friend och Johan ar dom som mest hamnat i klam. Blir sa javla trott pa allt och alla bara. Vet inte om det ar jag som har pms eller om det ar dom som ar bajs. Orkar inte. Vill packa en vaska latt och sen fly landet. Som vanligt nar man gar i mina skor. Traffade dock en helt underbar tant pa jobbet i helgen. Hon gav mig sa mkt inspiration. Jag salde henne en flaska Chablis St Martin, och sen var vi basta vanner i tva hela dagar. Hon bodde i Amerika med sin man som var advokat och flyttade dit nar hon som ungdom kom in pa Beverly Hills College for 100 ar sen. Hon var sa underbar. Jag fick hennes visit kort och lovade att jag skulle hora av mig sa fort jag kom till Los Angeles. For minst en lunch och minst nagra flaskor Chablis St Martin vantar pa stranden. Nar gar nasta flyg egentligen?!

Imorgon ska jag gora nagot jag aldrig gjort forut. Bildbevis kommer antagligen.

RSS 2.0