Förlåt.We broke the rules, I'm glad we got out
Had to get out again, back in with the t running light
Take this heart and make it all worth while
Don't be the last one, get out in time
Get out in time, get out in time

I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do
I won't say that I'm unhappy with you
Take this heart and make a dream come true
Take this heart and make a dream come true

Cheap hotels, we drink what we get served
This can't be anything like all that you've heard
Lets get married, put a fence round our house
Lets make some babies, leave for Paris tonight
Lets leave tonight, lets leave tonight

I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do
I won't say that I'm unhappy with you
Take this heart and make a dream come true
Take this heart and make my dreams come true

Reunion

Me and Filip möttes upp för en reunion igår. Det var som att magen vände sig upp och ner och fjärilarna fick fnatt och åkte åt alla håll och kanter. Jag och Filip kramades tills armarna var lama, firade med Mumm och pratade non stop till tungan slog knut. Vi har alltså inte setts sen 2006-2007 i Sydney där vi bodde ihop, gick på strippklubb, bögklubb, skakakade rumpan på klubbar och ledde varandra hem (helst jag då barfota och Filip med mina high heels i handen) åt bakismat och sov sked med varandra. Glömmer aldrig den morgonen då vi vaknar och Filips ena framtand e halv, hans skor är borta och alla fickor är tömda på pengar. Men längst ner i fickan låg andra halvan av tanden. Helt sjukt. Vi vet fortfarande inte vad som hände. Hur som helst hade vi åter igen en galen kväll ihop igår. Vi körde Lokal, hemmafest för att sedan skaka rumpan på Stureplan. Sjukaste var att precis när vi gått in på ett ställe körde dom såklart denna. Så mkt Sydney i den biten du. Iaf för oss.Jag och Filip i Sydney. Förmodligen på en strippklubb. Eller ett böghak. Eller något fancy ställe i Darling Habour. Eller någon cool jävla underground klubb. Nobody knows. Inte ens jag.


Not that foxey

En heldag på stan med grabbarna grus. Jag är helt slut. Tydligen skulle guldpengarna i fickorna spenderas ordentligt, så vi gick raka vägen till NK. But in the end blev det inte ett enda plagg. Efter att ha provat 711 jackor, så tjatade jag om en Boss jacka i 3 timmar (som han såklart provade först) men som såklart aldrig blev köpt. Jag är helt matt och behöver snart första hjälpen som det känns nu. Jag som trodde att jag var kinkig med kläder. Shit alltså.

Igår myste jag och Helena till det här hemma hos mig med lite mat och en osexig bag-in-box på köksbänken. Som ni alla vet är jag numera en riktig klenis på att dricka. Spelar ingen roll om det är vin, drinkar, shots.. Det går knappt ner alltså. Hur som haver satt vi där, med skvallerpatrullen på varsin axel. Efter två glas klarar jag inte mer. Men Helena fortsatte fylla mina djupa bourgogneglas enda upp till kanten medans jag sadlade om till äppeldricka. Efter 3 liter vin har jag nu fått vin över hela soffan och en nerspydd toalett av Helena. Hur gör man? Vinångerna bara oser mig rakt upp i fejset här. Trevligt. Speciellt en sån här lördagkväll. Dagens tips blir; Köp aldrig bag-in-box. Så osexigt det kan bli. På alla sätt och vis.

If you have to clean. Make sure you look totally awesome.


Its me and Jimi tonight
Tror knappt att det är sant. 3 dagar ledigt. Fredag, lördag OCH söndag. Känns jävligt skönt. Vad ska man hitta på då? Åka hem och umgås med mamma och pappa som är barnvakt åt min Charlie? Svina till det med Helena en kväll? Styra upp min killkompis garderob inför hans kommande dejt?! Massage skulle inte vara helt fel? För att inte tala om att gå till kiropraktorn och knäcka lite kotor? Träffa Johan innan han far tillbaka till OZ? Träffa Filip som jag inte träffat sen jag var i OZ? Fika med Hanki? Springa en mil eller två på Sats? Läsa ut dom 3 böckerna jag köpte på bokrean idag? Städa lägenheten från golv till tak? Spana in EJs nya lya? Tråda till ögonbrynen? Färga håret? Plugga teorin till körkortet? Eller kanske bäst att göra just ingenting.. Jag är ju trots allt ledig?


Skulls and bones baby

Jag har kommit i en period tror ja. Dont know why. Men allt jag tycks sätta på mig är bara döskallar, skinn och diorlywood. Idag blev det detta. En bortglömd tischa längst in i garderoben och mina halft skinnkorvar till byxor. Nu kör vi! 100 bokade till lunchen. Perfekt. Endast när Pia jobbar. Kill me please.Förresten

Charlie balle är sur ikväll. Lillebror har tvingat på han outfit Härliga Härjedalen. Allt för att Charlie ska vara lite extra varm på tåget imorgon. Han stod still i 5 min innan han somna i mitt knä av utmattning. Surast. I världen typ.


Skumbad

Kan man aldrig få för många av. Kanske det bästa som finns. Efter manlig hud. Eller delad plats. Till och med.


Nybadad Pia


Hud

Jag har fått snösting tror jag. Här sitter jag och drömmer om hud. Hud hud hud. Ge mig mera hud som doftar man tack. Kanske det bästa som finns. Gonatt nu.

Jag fryser

Allt är SL's fel. Som vanligt. På väg hem från jobbet idag fastnade jag såklart i Liljeholmen. Kan beskrivas som 2 timmar i total kaos. Folk slogs, trängdes och frös fötterna av sig. Ett under att mina fortfarande sitter kvar faktiskt. Efter två timmar ute i kylan och en snabb titt i Liljeholmens centrum som inte var mkt att hurra för fick jag nog. Hoppade in i en taxi med 3 till som skulle åt samma håll, betalade min del av summan och inser när jag står 5 cm från ytterdörren att min mobil är borta. Attans jävla bananer tänkte jag då och ringer upp min mobil i panik från lillebrors mobil. Vad händer?? Jo. En indier på andra sidan luren svarar och undrar vem jag är?! Ägaren till den luren du pratar i fuck sake! Han bodde tydligen i huset brevid och bad mig genast komma och hämta den. Alla borde få sina borttappade saker upphittade av indier som tror på kharma. Helt jävla underbart. Eller å andra sidan kanske man bara ska ha mer koll på sina saker..

Jävla skit dag

SL kör upp något jävligt hårt i rumpan. Va fan är detta? Plogar dom rälsen el vad är det frågan om? Min linje är helt jävla avstängd idag. Hur fan tänkte dom då? Det är packat med folk som står och väntar där nere i busskuren och kommer det en buss så är den såklart redan full. Sex laxar i en laxask style. WTF. Jag har ringt alla taxilinjer som finns. Inte ens med ett VIP kort i handen får jag en taxi. Jag kan också köra upp något hårt i rumpan. Fy fan. Låt mig hinna till vinprovningen. Det är allt jag ber om.Inte ett finger! TVÅ! Up in your ass SL, in yooour ass!

Kors i taket

Igår la jag mig 22. Alltså innan midnatt. Och idag vaknade jag 07.53 pigg, utvilad och med solsken utanför fönstret. Det här blir en bra dag känner jag med vinprovning på jobbet och endast 7 timmars jobb på schemat. Går rykten om att vi ska börja sälja Billecart Salmon Brut. I like. Har ni inte testat Billecart Salmon Rosè? Om inte gör det i sommar. Kanske till lite sushi en stekhet dag?! Kanske den sexigaste champagnen ever. Både på insidan och utsidan. Helst välkyld. Såklart!

...Still falling
Breathless and on again
Inside today
Beside me today
A round broken in two
'til your eyes shed into dust
Like two strangers turning into dust
'til my hand shook the way of fear

I could possibly be fading
Or have something more to gain
I could feel myself growing colder
I could feel myself under your fate
Under...your fate

It was you
breathless and tall
I could feel my eyes turning into dust
And two strangers turning into dust
Turning into dust.


King Kung Charlie

Tuggar numera i sig ett grisöra på en timme. Härligt. Speciellt doften. Helst ska det tuggas brevid matte när hon ska sova så hon dör av den härliga odören. Helst.

 


SL suger storballe

I vanlig ordning, ingen ordning. Iaf om man jobbar på SL. Ni kan förvänta er en brevbomb imorgon SL. Inte en, utan flera. Vad är grejen? Idag när jag skulle ta mig från A till B skulle det ta cirkus 33 min. Javisst. 33 min. Istället tog det 1 timme och 29 min. Bussen gick mer bakåt än framåt och väl på tunnelbanan så var hela gröna linjen avstängd pga banfel. Skönt. Där stod jag nyvaken, med gårdagens smink och såg allmänt för jävlig ut. Det är sådana här dagar man vill komma hem snabbt och smärtfritt. På kuppen fick jag dessutom köldskador tror ja då tårna kändes mer blå än normalt. Sen byte i Slussen för att sätta mig på den röda linjen och vad händer? Jo, den är också avstängd. Wtf.  Where's my lucky charm?SL watch you're back. Här ser ni mord i blicken.


Livet är hårt

Klockan är 13.39 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Inte ens en kall dusch fick liv i mig. Charlie balle är lika trött. Fan för dig John Blund som verkar ha gett oss en veckans dos av sömn på en gång.

Hur som haver ska jag in till stan för att köpa lite lukta gott produkter. Jag har äntligen hittat en ny body butter på Body Shop som jag gillar igen eftersom dom tog bort min gamla favorit ur deras sortiment. Love Etc.. ™ heter den nya. Den är helt fantastiskt. Namnet känns inte lika hett dock. Trist att den tar slut efter en vecka eller två och kostar 200 spänn. Robert hade gått i taket av detta. För att inte tala om pappa Göran. 200 spänn för lite jävla lotion??! Hör dina tankar enda hit pappa.. Förlåt! Men jag vill ju bara lukta gott!

Rock N Roll

Jag är så jävla hardcore idag. Jag har döskallar i öronen och runt halsen. Kan man bli coolare? Så jävla rock n roll. Och skinnbrallorna på detta. Fy fan. Jag dör. Av coolhet alltså.


2 days to go

Oh lord. Här sitter jag nu igen. Mitt i natten. Och lyssnar just på på refränger som Oh lord i just dont care. Väldigt passande. Youve got the love känns lysande såhär mitt i natten. Sömn är något som det har blivit dåligt av den senaste tiden. Fråga mig inte varför. Men John Blund verkar ha tagit bort mig i sin gps radar. Dumt. Jävligt dumt. Annars? Jo. Jag och Robert på Folksam har blivit tjenis. Japp. Han är numera min ekonomiska rådgivare. Det lät tungt va? Fy fan. Han snackade totalt omkull mig häromdagen. Tills jag är 55 år har jag lovat bort en tusing i månaden till Robert. Dessutom har jag lovat bort ännu en tusing i månaden i 5 år. Låst. Låst! Helt jävla galet. Får man inte vuxen poäng på det så vet jag inte vad. Två dagar kvar. Sen är man så jävla ledig som man kan bli. En helg dessutom. Jag har lovat bort mig själv till Hanna sweetheart på lördag. Iaf några timmar. Vi ska dricka vin. Äta. Diskutera. Skvallra. Vara ytliga. Vara personliga. Skratta. Gråta? Drömma. Längta. Njuta. Hur underbart? Och sen vill jag berätta för mina damer och herrar. Att nästa helg är man ledig fredag, lördag och söndag. Också. Ville bara påminna er om att det är lyx. Iaf om man heter Pia. Nej fy fan. Kom och ta mig hårt nu. John Blund.

Kalla mig tönt

Men jag vill lära mig spela piano. Hur mäktigt? Har ni hört något vackrare? Här sitter jag i pyjamas kl 03.18 och får tuppskinn varje gång jag trycker på repeat.. Helt jävla fantastiskt.
DagensGårdagens randiga fynd för 49.50 liksom Diorlywood pink 565 på läpparna.
Plus Charlies bakdel.
And here we go.


Honey, im prepared!Gummistövlar is the shit! Såklart har jag fått ett par hem i brevlådan, då våren (i wish) nästan är här!


Hit me right between the eyes

Sådär ja. Aldrig förr har jag skådat en större hög med räkningar på mitt matbord. Fy fabian. Det är så lätt.. att det bara läggs på hög.. den ena efter den andra.. Men nu så. Har jag gått igenom en efter en, och kluddrat ner ocr nummret och dubbelcheckat 1000 gånger om. Förbannat vad det där jävla nummret ska vara så långt. Dessutom har jag ringt Folksam då Charlie banans försäkring inte gått igenom på något konstigt sätt. Men nu är han försäkrad. Från nos till svans + tass. Dessutom vill Folksam åt mina pengar. Jajjemänsan. Dom vill att jag börjar sparar hos dom. Jag tycker det låter lite märkligt då dom inte ens är en bank.. Men en femhundring där i månaden kan väl inte skada, eller? Vi får se om den där rådgivaren har något vettigt att komma med.


Monday

Precis badat och groomat Charlie. Ja, efter en promenad med lillebror tycks Charlie ha doppat hela nosen i en chewing gum hink. Satt som bergen i morrhåren och på hakan. Men nu efter att vi har brottats ett tag har jag lyckats klippa bort det. Bra skit.


Hello sunshine!

Kan inte alla dagar vara som denna?! Mitt snövita face fick nästan en chock av alla solens strålar idag. Helt unbeliveable! Meeera tack, mera. Efter en släng av feber och magsjuka är man nu back och track. Jag måste säga att det var längesedan jag kände mig sådär liten och ynklig. Magsjuka måste vara det värsta sorten. Aldrig mer. Jag hoppas att jag numera är immun mot den där sjuka magsjukan. För övrigt känns allt otroligt rent. Rent inne och rent i sinne. Ovanligt. Med rent sinne alltså. För övrigt har jag tagit lite ego bilder på mig och Charlie, då man känner sig som en ny, om möjligt lättare människa efter magsjukan. Halleluljah! 

        

 


RSS 2.0