Leave me amour


EverlongDet känns som jag har dragit min tunga längst asfalten och svalt alla stenar one by one. Vilsen i min egen trädgård är ett annat alternativ.

Dave Grohl förresten. Han vill jag gifta mig med.

01.43

Tvätten äntligen klar. Som jag väntat. Grannarna måste hata mig som tvättar på natten. Men antagligen e dom så djupt inne i deras beautysleep att dom inte känner av när både taket och golvet vibrerar. En jävla dag till. Sen är jag så jävla ledig. I tre dagar till och med. Fyfan så skönt. Så jävla skönt. Hej fredag, lördag och söndag! Ska vi leka?

MjaaaauSenaste kapet från Sturegallerian. En kisse för 98 kronor. I like.

Underbara sol

Jag älskar dina strålar mest av allt just nu. Helt plötsligt känner man sig levande igen. På riktigt. Önskar bara min bleka nuna lite färg. För att inte tala om min bleka kropp. Fia är äntligen på hemmaplan igen och det känns också helt underbart. Igår hängde vi längst inne på East och skakade rumpan i takt till deras spinkiga, men jävligt coola DJ. Adrenalinet pumpa och lyckoruset infann sig på en millesekund. Gud jag vill ha mer. Jag måste ut mer. Skaka rumpan är nyttigt för själen tror jag.

Grått är flott


Choklad, någon.. ?Vill man inte äta choklad kan man smeta ut det över hela fejset istället. Djuprengörande och återfuktande. Fantastiskt! Jag firar ledigheten med nytrådade eyebrowns, choklad i fejset, ett glas rött med Paul Kalkbrenner och snart en nybadad body. Ikväll åker blekningsskenorna på, been ages ago!

Hörru Charlie


Dags att komma hem från Härjedalen nu va? Matte saknar dig.


Helgens


Vädergudarna har äntligen varit med mig i helgen då man lugnt har kunnat haft på sig conversen utan köldskador. Dessutom ser ni på bilden ett par mockabrallor. Kanske veckans bästa köp. Hur mjukt och skönt? Såå mjukt och skönt! Tyvärr inga batikbrallor inom synhåll ännu. Bakom baren stod man såklart hela helgen. Jävligt tröttsamt. Märkliga figurer hela helgen. Helgens skönaste tant var hon som blev förvånand och förbannad på mig eftersom jag inte visste vad en Eskimå flipp var. What the fuck. Eskimå flipp? Någon som hört den tidigare? Det är tydligen isvatten med lime i. Jomen visst, just ja. Det vet ju alla? Helgens skönaste gubbe var han som ramla in tvärpackad och bad mig välja 2 hästar som han skulle spela på. Naturligtvis skulle han komma in dagen efter och dela summan med mig om vi blivit miljonärer. Behöver jag säga att jag fortfarande väntar på honom.. ?

 


Jävla skit


Hela dagen har jag varit på jakt efter ett par liknande batikjeans. Snyggare jeans får man ju leta efter just nu. Forsätter min skattjakt till helgen. Annars har jag sagt tack och hej till Johan idag. Han reser tillbaka till OZ nästa vecka.. Känns sådär va. Jag hatar han samtidigt som jag älskar han mest av allt i hela världen. Love to hate.

Sovmorgon

Förbaskat skönt det var att ligga kvar i sängen idag hörrni. Jag har egentligen tusen grejer att göra.. Men det känns som det får vänta lite. Jag är ju trots allt ledig idag :)

Morgondagens alla rätt

Torsdag 4/3

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lugn. Äntligen får du lite tid för ditt eget arbete. Du har hjälpt så många andra att du glömt bort att ta hand om dig själv. Nu måste du börja vara lite egoistisk. Sätt dina egna behov främst.

----

Elle har alltid alla rätt på dagens astro. Spana in vetja. ♥


The FakerIbland undrar jag vad jag håller på med. Lurar jag mig själv eller han där uppe? Det är frågan.

Antagligen mig själv. Helt och hållet.

Måndag

Vilken jävla skit dag. Inte ens vinprovningen piggade upp idag. 5 sek njutning då Billecarten slank ner av "misstag". Ojsan.. där råkade man svälja helt plötsligt. Resten var inte ens värd att svälja. Riktigt besviken på det dom tagit in.. Men what to do. Imorgon blir det lunch med love. Hanki Love. Det piggar nog upp och något.

RSS 2.0